Reciclatge de càpsules de cafè a la deixalleria municipal

Dimecres, 29 de juliol de 2020 a les 00:00

La Mancomunitat Penedès-Garraf instal·la punts per la recollida selectiva de càpsules monodosi a la deixalleria municipal.

 

El sistema permet reciclar qualsevol tipus de càpsula, ja sigui de plàstic o d’alumini, separant el contingut de l’embolcall.

A partir de dissabte 1 d’agost, la deixalleria municipal de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles que gestiona la Mancomunitat disposa de contenidors específics per a la recollida de càpsules de cafè de totes les marques, amb l’objectiu de reciclar íntegrament els materials que la composen, sigui plàstic o alumini, i tractar els residus orgànics del seu interior. Es demana a la ciutadania que a partir d’ara no les llenci al rebuig, sinó que les acumuli per portar-les a les deixalleries fixes o mòbils.

Aquest nou sistema de recollida selectiva és fruit de l’acord de col·laboració amb l’empresa Nestlé, que s’ocuparà del trasllat de les capsules fins les diferents plantes de reciclatge on seran tractades per separar i triturar els materials que composen l’embolcall, i destinar el seu contingut, ja sigui marro de cafè o infusió, a l’obtenció de compost.

El servei estarà disponible a la deixalleries municipal situada al Passatge de Sant Jeroni ( camí del camp de Tir), que obre :

-Dilluns, dijous i dissabte: de 9:30 h a 13:30 h

-Dimarts i divendres: de 17:30 h a 20 h (d'abril a setembre) de 15:30 h a 18 h (d'octubre a març)

La Deixalleria romandrà tancada en dies festius.

 

Darrera actualització: 29.07.2020 | 12:38