Notícies

 • sexualualitat sana Campanya Sexualitat Sana 30 de novembre de 2020

  Des del Servei Jove de l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, a les Escoles Velles, i la Biblioteca Municipal M. Àngels Torrents, es promou aquesta campanya de l'Agència Catalana de Joventut.

 • 25N 25N RIUDEBITLLES. 25 de novembre de 2020

  L’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles ha organitzat diferents actes al llarg del dia per commemorar el 25 N , dia internacional contra la violència de gènere. 

   

   

 • NOVES MESURES - TRAM 1 Inici 23 de novembre 23 de novembre de 2020

  Tot i que estem en un moment d’alt risc epidemiològic , s’inicia l’obertura progressiva d’algunes activitats amb mesures a tot Catalunya.

  Serà gradual i es revisarà amb el màxim rigor , podent tornar a fixar mesures si la situació ho requereix.

  https://canalsalut.gencat.cat/

 • banner Setmana Europea de la Prevenció de Residus 16 de novembre de 2020

  La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. 
   

 • setmana de la solidaritat Setmana de la Solidaritat 16 de novembre de 2020

  Del 16 al 22 de novembre es farà un gran recapte d'aliments. 

  Els punts de recollida són: Escoles, Cal Gallego, Ca la Joana, Escoles Velles, Cal Salas i Cáritas.

   

 • Convocatòria de Ple Municipal 13 de novembre de 2020

  DIA: 18/11/2020

  HORA: 19:00 h.

  LLOC: Sala de plens

  SESSIÓ: Ordinària

 • Imatge Beques esportives Convocatòria ajuts individuals per a la pràctica esportiva 10 de novembre de 2020

  Des de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles se’ns planteja el repte d’abordar la nova i canviant situació econòmica en què ens trobem, tant a nivell individual com a nivell comunitari.
  Cal destacar que en els últims anys s’ha registrat un augment de les dificultats de les famílies per fer front a les despeses econòmiques en el pagament de les quotes esportives. Un cop estudiada aquesta situació i mirant de cobrir el màxim de necessitats possibles, es creu necessari la continuïtat de la línia de beques municipals dedicades a ajudar als pares i mares de fills que practiquen esport a cobrir la despesa que això significa.

 • PRÒRROGA DE LA RESTRICCIÓ DE LA MOBILITAT NOCTURNA 15 DIES MÉS 9 de novembre de 2020

  ➡ Resten prohibits tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 22.00 hores i les 06.00 hores, excepte aquells que estiguin degudament justificats.
  ➡ Es mantindrà entre les 6 i les 21 hores l'horari màxim de prestació de les activitats autoritzades, i les 22.00 hores en cas d'activitats culturals permeses i per a la recollida a l'establiment en els serveis de restauració. 
  ➡ En el cas de l'activitat de prestació de serveis de restauració a domicili, aquesta es pot prestar en la franja compresa entre les 06.00 hores i les 23.00 hores.

 • tecnologia escolars L'obra social La Caixa col·labora amb l'Ampa de l'escola Sant Jeroni 6 de novembre de 2020

  L’Obra Social ”la Caixa” fa una aportació econòmica a l’Associació de pares i mares de l’escola Sant Jeroni de Sant Pere de Riudebitlles per a l’adquisició de material informàtic, i així millorar la  connectivitat en aquests moments tan difícils. L’AMPA ofereix aquest material a la direcció de l’escola, qui en farà la seva gestió per tal de que tots els alumnes es puguin beneficiar d’aquest recurs.

  L´AMPA i l´Escola agraeixen moltíssim la col.laboració de La Caixa, en un any tan complicat i en el que tots els ajuts i col.laboracions són importants perquè  l'ensenyament arribi a tots els nens i nenes del poble.

 • noves mesures covi-19 29 octubre Noves mesures i restriccions per la COVID-19 30 d'octubre de 2020

  La situació epidemiològica de Catalunya obliga a adoptar mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori.


  Aquestes mesures s’apliquen a tot Catalunya durant 15 dies a partir del 30 d'octubre.

 • ajuts Mesures urgents de suport a l'activitat econòmica desenvolupada en locals de negoci arrendats.. 29 d'octubre de 2020

  Degut a les mesures de suspensió o restricció d'activitats econòmiques que, tot i el seu caràcter transitori, tenen un impacte evident sobre els sectors afectats per la pèrdua d'ingressos que els poden suposar, en els contractes subscrits a partir de l'1 de gener de 1995 la part arrendatària podrà requerir de la part arrendadora, per burofax o d'una altra manera fefaent, una modificació raonable i equitativa de les condicions del contracte.

 • Convocatòria de les subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració, i els centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19 27 d'octubre de 2020

  La Generalitat de Catalunya ha publicat la convocatòria  de les subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració, i els centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19 i que han estat obligades al tancament en base a la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre. 

  La instància per sol·licitar la subvenció de 1.500 Euros s'ha de fer online a través del formulari que trobareu a l'enllaç de la Generalitat:

  http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/subvencions_2020_restauracio_bellesa/

 • confinament nocturn Confinament nocturn 26 d'octubre de 2020

  Confinament nocturn entre les 22.00 h i les 6.00 h

 • FAMILIES AJUTS A LES FAMÍLIES 23 d'octubre de 2020

  L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles obre la convocatòria pels ajuts extraordinaris a famílies de Sant Pere de Riudebitlles afectades econòmicament per l'estat d'arlama decretat per la COVID-19.

  Presentació telemàtica i/o presencial

 • ajuts lloguer D'AJUTS ADREÇATS A ARRENDADORS D'HABITATGES ARRENDATS MITJANÇANT EL PROGRAMA DE BORSA DE LLOGUER DEL SERVEI COMARCAL D'HABITATGE DE L'ALT PENEDÈS, ANY 2020 22 d'octubre de 2020

  Sol·licitud d'ajuts adreçats a arrendadors d'habitatges arrendats mitjançant el programa de Borsa de Lloguer del Servei Comarcal d'Habitatge de l'Alt Penedès, sufragats amb fons públics de la comarca de l'Alt Penedès, per a l'any 2020.

   

 • casal tancat Noves mserures: RESOLUCIÓ SLT/2568/2020,de 19 d'octubre 20 d'octubre de 2020

  A partir del dimarts 20 d'octubre el Casal Muncipal de la Gent Gran romandrà tancat. Es mantenen els serveis de podologia i barberia amb cita prèvia.

  D'altra banda, les activitats de les Escoles velles es mantenen, atenent-se a la mateixa resolució on es diu " S'exceptuen d'aquesta suspensió els programes i activitats d'intervenció socioeducativa, lleure educatiu i d'educació en el lleure d'infants, adolescents i  programes de suport juvenil, així com aquelles altres activitats d'intervenció social i personals permeses en virtut de la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre."

 • NOVES MESURES Noves mesures i restriccions per la COVID-19 20 d'octubre de 2020
 • Banc de sang Banc de Sang el dissabte 24 d'octubre 16 d'octubre de 2020

  A les Escoles Velles, de 17 a 19h

  Una de cada cinc persones necessitaran sang o components sanguinis al llarg de la vida. Això significa que, molts donants, acaben essent receptors en algun moment. I significa també que donar sang és contribuir a salvar vides. Amb una donació es poden salvar tres vides.
  Quan dones sang, et sents millor
  Quan dones sang, ets exemple per a altres i fas disfusió de la donació
  Per saber on pots donar sang, consulta els punts de donació a www.donarsang.gencat.cat  i reserva la teva cita. Hi trobaràs els centres fixes i les campanyes que fem al teu municipi o a prop.

  Passa-ho, no trenquis la cadena de la donació! Molts donants ho han fet. I  molts receptors ho han agraït. Trobaràs tot tiups d’històries a www.moltesgracies.net.

 • Noves mesures COVID_19 16 d'octubre de 2020
 • FEM DANSA L'ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles aposta per la cultura una vegada més 13 d'octubre de 2020

  FEM DANSA RIUDEBITLLES .

  L'ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles aposta per la cultura una  vegada més, i aquest dissabte 17 d’octubre continua el Cicle d’aproximació de la dansa urbana al poble, coordinada pel ballarí Xavi Gumà.


  Masterclass amb Aina Lanas i  conferència il·lustrada “Transmissions” , amb Guille Vidal-Ribas  i Javi Casado

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49