Notícies

 • Aigua Informació del rebut de l'aigua 6 d'agost de 2020

  Seguint les indicacions de l’Agència Catalana de l’Aigua, en els rebuts de l’aigua del mes d’abril i maig, s’ha bonificat una part del cànon de l’aigua. Per aquest motiu, el cobrament de l’aigua del segon trimestre de 2020, es farà en dos rebuts separats:

  - A data 31/05/2020: consum d’aigua del mes d’abril i maig , amb la bonificació d’una part del cànon de l’aigua.

  - A data 30/06/2020: consum d’aigua del mes de juny, on el cànon torna a mantenir la seva tarifa anterior.

  En tot cas, la suma dels dos rebuts hauria de ser d’un import similar a la despesa de l’aigua que habitualment es consumeix, tot i que s'ha de tenir en compte que vàrem estar confinats a casa i és probable que  a nivell particular s’hagi augmentat el consum i per tant, pot ser que la despesa d’aigua d’un habitatge hagi superat el tram de consum mínim i l’import pagat sigui superior a l’habitual. 

   

  Si detecteu alguna errada significativa, poseu-vos en contacte amb el servei municipal d’aigua de l’Ajuntament al 93 899 50 61

 • Desfribil·lador Nou desfribil·lador al Barri del Cel Blau 6 d'agost de 2020

  L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles instal·la un nou desfribil·lador al Barri del Cel Blau.

 • Felicitació al Club Esportiu Riudebitlles 6 d'agost de 2020

  L'equip Cadet del Club Esportiu Riudebitlles ha pujat a primera catalana. Enhorabona!

 • xavi gumà FEM DANSA CREA AMB XAVI GUMÀ 5 d'agost de 2020

  Un artista emergent, de quilòmetre 0, Xavier Gumà, ballarí i professor de danses urbanes, conduirà un cicle , on comptarem amb convidats especials, per tal d’aproximar aquest llenguatge a la població. El projecte contempla l’ocupació de diferents espais públics, com poden ser les places, 
   

  Es fa una crida a la gent amb interès per la dansa en participar en aquest projecte

 • horaris Obertura de l'exposició CERCAVILA 31 de juliol de 2020

  Avui, a les 19h, tindrà lloc l'obertura de l'exposició del Grup de Recerques Històriques Riudebitlles a les Escoles Velles

 • festa major cancel·lada PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR CANCEL·LADA 27 de juliol de 2020

  A partir del dimarts 28 de juliol, es repartiran els programes de la Festa Major Cancel·lada a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

   

 • Comunicat de l'Ajuntament i de les administradores i administradors de la Festa Major 2020 24 de juliol de 2020

  L’ AJUNTAMENT DE SANT PERE DE RIUDEBITLLES I LES ADMINISTRADORES I ADMINISTRADORS DE LA FESTA MAJOR 2020,  SEGUINT LES RECOMANACIONS DEL PROCICAT, DEL DEPARTAMENT DE SANITAT DE LA GENERALITAT I DE LES GERÈNCIES DE SALUT,  HAN PRES LA DETERMINACIÓ DE CANCEL·LAR TOTS ELS ACTES PROGRAMATS PER AQUESTA FESTA MAJOR 2020.

  TANT SOLS S’ EXPOSARÀ, EN EL LOCAL DE LES ESCOLES VELLES, EL TREBALL JA TRADICIONAL  DEL GRUP DE RECERQUES, RESPECTANT  TOTES LES MESURES SANITÀRIES.

  TANMATEIX, ES REPARTIRAN ELS PROGRAMES JA EDITATS EN PAPER, PER A TOTES LES LLARS DEL MUNICIPI.

 • banc de sang 61 donacions de Sang a la Campanya especial del 18 de juliol 20 de juliol de 2020

  Sant Pere de Riudebitlles torna a  mostrar la seva solidaritat amb la donació de sang de 61 persones amb una nova campanya especial aquest dissabte 18 de juliol a les Escoles Velles.

 • cáritas Cáritas 17 de juliol de 2020

  Donacions per als més necessitats

 • Convocatòria de Ple Municipal 17 de juliol de 2020

  DIA: 22/07/2020

  HORA: 19:00 h.

  LLOC: Sala de plens

  SESSIÓ: Ordinària

 • datàfon Servei de Datàfon a les Escoles Velles 15 de juliol de 2020

  A les Escoles Velles ja disposem de datàfon / passatargetes, per tal de fer el pagament preferentment per mitjans electrònics (targetes de crèdit o mòbil) i evitar el contacte amb diners físics.

 • piscina municipal TORNS I HORARIS DE LA PISCINA 15 de juliol de 2020
 • Ajut extraodinari a les famílies Ajut extraordinari a les famílies per fer econòmicament més accessibles les activitats del lleure educatiu i promoure-les a l'àmbit de Catalunya 14 de juliol de 2020

  La direcció general de joventut de la Generalitat de Catalunya ha publicat les bases de la convocatòria de l'ajut a les famílies per fer econòmicament més accessibles les activitats de lleure educatiu que preveu el capítol III del Decret llei 21/2020, de 2 de juny, de mesures urgents de caràcter econòmic, cultural i social, d'acord amb les previsions que consten a l'annex.

   

 • Informe interpretatiu del mata interactiu de casos covid-19 INFORME INTERPRETATIU DEL MAPA INTERACTIU DE CASOS COVID-19 13 de juliol de 2020

  Sant Pere de Riudebitlles a 13 de juliol de 2020 registra 14 casos positius acumulats des de l’inici de pandèmia, el 13 de març de 2020, segons dades del registre RSAcovid19 del Departament de Salut.

 • voltem-la Campanya de comerç Riudebitlles. Estiu 2020 10 de juliol de 2020

  Del 13 al 31 de Juliol.
  VOLTEM-LA AQUEST ESTIU PER SANT PERE DE RIUDEBITLLES.
  Consisteix en segellar 8 caselles totes en diferents establiments associats en la promoció.
  El premi consisteix en un regal d'algun dels establiments que participen a la promoció.

 • Missatge tranquilitzador a la població pels possibles casos de Coronoavirus 10 de juliol de 2020

  Davant dels rumors que s’han iniciat sobre els possibles casos de contagiats per Coronavirus al nostre municipi i, per tal d’evitar una preocupació i alarma innecessàries de la població, s’informa que els darrers dies hi ha declarats tres casos positius per Coronavirus i des del Servei Català de la Salut s’està duent a terme un control exhaustiu d’aquest tres casos i del seu entorn més proper (familiars, amics, veïns, etc.).
  Des de l’Ajuntament volem enviar un missatge tranquil·litzador a tots els riudebitllencs i riudebitllenques, doncs s’estan prenent totes les mesures de control necessàries per minimitzar l’impacte d’aquest virus sobre la població.

 • Curs de manipulació d'aliments per a empreses artesanes agroalimentàries, establiments alimentaris i de la restauració 10 de juliol de 2020
 • Imatge obligatorietat mascaretes Salut ha decretat la obligatorietat de l'ús de la mascareta en espais d'ús públic. 9 de juliol de 2020
 • banc de sang Banc de sang. Ets imprescindible 8 de juliol de 2020

  Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenirel ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

 • SOC Tràmits al SOC 6 de juliol de 2020

  És imprescindible haver obtingut una cita prèvia per a realitzar els tràmits al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49