Notícies

 • campanya de Nadal Campanya de Comerç Nadal 10 de desembre de 2020

   

  Aquest any, tenim més motius encara per donar suport al comerç de proximitat, per aquest motiu, des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i l'Associació Comerç Riudebitlles promouen aquesta campanya, on per cada  compra que facis en els comerços adherits podràs omplir una butlleta per entrar al sorteig que es realitzarà el 7 de gener, amb tiquets regals valorats en 40€ 

   

 • CONSULTORI Consultori local Sant Pere de Riudebitlles 9 de desembre de 2020

  L’Institut Català de la Salut aportarà una auxiliar administrativa per cobrir les vacances de del personal durant les Festes de Nadal. Aquest fet és una bona notícia pel consistori de Sant Pere de Riudebitlles, donat que aquestes suplències s’havien de cobrir amb  personal administratiu de l’ajuntament. A partir del 2021, serà també l’Institut Català de la Salut qui es farà càrrec de les despeses de telefonia del consultori, càrregues que fins ara costejava l’ajuntament.

 • olivera Alumnes de l'escola Sant Jeroni coneixen com es fa la collita d'olives i l'elaboració d'oli 4 de desembre de 2020

  L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles va realitzar una activitat amb l'Escola de Sant Jeroni per tal d'apropar el coneixement del cultiu d'olives, tan propi del municipi i tan antic com el Mediterrani. Els alumnes van poder participar en la collita d'olives de les oliveres que hi ha situades al terreny del costat de l'escola, on el regidor Ramon Surroca els hi va explicar el procés , i un cop recollides s'han portat al trull d'oli de la cooperativa Covides. El resultat d'aquesta elaboració, el podran degustar els alumnes a l'escola, i així provar l'oli que prové de la seva collita.

  Amb aquesta acció els infants han pogut conèixer directament el procés de la collita i l'elaboració d'oli d'una manera participativa i enriquidora a la vegada

   

 • torneig fifa Servei de Joventut + @jovesdesanpe 4 de desembre de 2020

  Ha sorgit un nou grup de joves que tenen ganes de fer i organitzar coses pels joves del municipi.

  Amb el suport del Servei Jove de la regidoria de Joventut.

  Van organitzar un torneig el cap de setmana del 4, 5 i 6 de desembre i ara n'estan preparant un de nou pel 23 de desembre.

  Segui-los al instagram @jovesdesanpe

 • crivatges Crivatges intensius pels riudebitllencs/ques a Sant Sadurní d'Anoia 2 de desembre de 2020
  A SANT SADURNÍ D'ANOIA :
  🔴 cribratges intensius #COVID19 a persones asimptomàtiques majors de 16 anys a  Sant Sadurní d'Anoia
  📅 A l'Índex de dll a dv de 15h a 19:15h i durant 1 mes aprox
  ✔ Resultats al cap de 15 min. Portar tarja sanitària
 • sexualiat sana Campanya Sexualitat Sana 30 de novembre de 2020

  Des del Servei Jove de l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, a les Escoles Velles, i la Biblioteca Municipal M. Àngels Torrents, es promou aquesta campanya de l'Agència Catalana de Joventut.

 • CARTELLERA 25N RIUDEBITLLES. 25 de novembre de 2020

  L’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles ha organitzat diferents actes al llarg del dia per commemorar el 25 N , dia internacional contra la violència de gènere. 

   

   

 • NOVES MESURES - TRAM 1 Inici 23 de novembre 23 de novembre de 2020

  Tot i que estem en un moment d’alt risc epidemiològic , s’inicia l’obertura progressiva d’algunes activitats amb mesures a tot Catalunya.

  Serà gradual i es revisarà amb el màxim rigor , podent tornar a fixar mesures si la situació ho requereix.

  https://canalsalut.gencat.cat/

 • banner Setmana Europea de la Prevenció de Residus 16 de novembre de 2020

  La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. 
   

 • Setmana de la Solidaritat 16 de novembre de 2020

  Del 16 al 22 de novembre es farà un gran recapte d'aliments. 

  Els punts de recollida són: Escoles, Cal Gallego, Ca la Joana, Escoles Velles, Cal Salas i Cáritas.

   

 • Convocatòria de Ple Municipal 13 de novembre de 2020

  DIA: 18/11/2020

  HORA: 19:00 h.

  LLOC: Sala de plens

  SESSIÓ: Ordinària

 • Imatge Beques esportives Convocatòria ajuts individuals per a la pràctica esportiva 10 de novembre de 2020

  Des de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles se’ns planteja el repte d’abordar la nova i canviant situació econòmica en què ens trobem, tant a nivell individual com a nivell comunitari.
  Cal destacar que en els últims anys s’ha registrat un augment de les dificultats de les famílies per fer front a les despeses econòmiques en el pagament de les quotes esportives. Un cop estudiada aquesta situació i mirant de cobrir el màxim de necessitats possibles, es creu necessari la continuïtat de la línia de beques municipals dedicades a ajudar als pares i mares de fills que practiquen esport a cobrir la despesa que això significa.

 • PRÒRROGA DE LA RESTRICCIÓ DE LA MOBILITAT NOCTURNA 15 DIES MÉS 9 de novembre de 2020

  ➡ Resten prohibits tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 22.00 hores i les 06.00 hores, excepte aquells que estiguin degudament justificats.
  ➡ Es mantindrà entre les 6 i les 21 hores l'horari màxim de prestació de les activitats autoritzades, i les 22.00 hores en cas d'activitats culturals permeses i per a la recollida a l'establiment en els serveis de restauració. 
  ➡ En el cas de l'activitat de prestació de serveis de restauració a domicili, aquesta es pot prestar en la franja compresa entre les 06.00 hores i les 23.00 hores.

 • tecnologia escolars L'obra social La Caixa col·labora amb l'Ampa de l'escola Sant Jeroni 6 de novembre de 2020

  L’Obra Social ”la Caixa” fa una aportació econòmica a l’Associació de pares i mares de l’escola Sant Jeroni de Sant Pere de Riudebitlles per a l’adquisició de material informàtic, i així millorar la  connectivitat en aquests moments tan difícils. L’AMPA ofereix aquest material a la direcció de l’escola, qui en farà la seva gestió per tal de que tots els alumnes es puguin beneficiar d’aquest recurs.

  L´AMPA i l´Escola agraeixen moltíssim la col.laboració de La Caixa, en un any tan complicat i en el que tots els ajuts i col.laboracions són importants perquè  l'ensenyament arribi a tots els nens i nenes del poble.

 • noves mesures covi-19 29 octubre Noves mesures i restriccions per la COVID-19 30 d'octubre de 2020

  La situació epidemiològica de Catalunya obliga a adoptar mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori.


  Aquestes mesures s’apliquen a tot Catalunya durant 15 dies a partir del 30 d'octubre.

 • ajuts Mesures urgents de suport a l'activitat econòmica desenvolupada en locals de negoci arrendats.. 29 d'octubre de 2020

  Degut a les mesures de suspensió o restricció d'activitats econòmiques que, tot i el seu caràcter transitori, tenen un impacte evident sobre els sectors afectats per la pèrdua d'ingressos que els poden suposar, en els contractes subscrits a partir de l'1 de gener de 1995 la part arrendatària podrà requerir de la part arrendadora, per burofax o d'una altra manera fefaent, una modificació raonable i equitativa de les condicions del contracte.

 • Convocatòria de les subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració, i els centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19 27 d'octubre de 2020

  La Generalitat de Catalunya ha publicat la convocatòria  de les subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració, i els centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19 i que han estat obligades al tancament en base a la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre. 

  La instància per sol·licitar la subvenció de 1.500 Euros s'ha de fer online a través del formulari que trobareu a l'enllaç de la Generalitat:

  http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/subvencions_2020_restauracio_bellesa/

 • confinament nocturn Confinament nocturn 26 d'octubre de 2020

  Confinament nocturn entre les 22.00 h i les 6.00 h

 • FAMILIES AJUTS A LES FAMÍLIES 23 d'octubre de 2020

  L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles obre la convocatòria pels ajuts extraordinaris a famílies de Sant Pere de Riudebitlles afectades econòmicament per l'estat d'arlama decretat per la COVID-19.

  Presentació telemàtica i/o presencial

 • ajuts lloguer D'AJUTS ADREÇATS A ARRENDADORS D'HABITATGES ARRENDATS MITJANÇANT EL PROGRAMA DE BORSA DE LLOGUER DEL SERVEI COMARCAL D'HABITATGE DE L'ALT PENEDÈS, ANY 2020 22 d'octubre de 2020

  Sol·licitud d'ajuts adreçats a arrendadors d'habitatges arrendats mitjançant el programa de Borsa de Lloguer del Servei Comarcal d'Habitatge de l'Alt Penedès, sufragats amb fons públics de la comarca de l'Alt Penedès, per a l'any 2020.

   

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49