Carta d'agraïment a la població

Dimarts, 31 de març de 2020 a les 00:00

Els regidors i regidores de Junts per Sant Pere de Riudebitlles, Esquerra Republicana de Catalunya i Més Poble – CUP volem transmetre un missatge de calma i d’ànims en aquests moments difícils que estem patint a conseqüència del Covid-19.

Fem una crida al confinament de tota la població, sobretot de les persones grans i més vulnerables. Ens hi va la vida i, per tant, cada gest en aquesta direcció suma per acabar abans amb la transmissió del virus. Val a dir que fins ara el comportament de les persones de Sant Pere ha estat exemplar i esperem que així continuï.

A totes aquelles  persones voluntàries que en aquest moment fan tasques d’ajuda a les llars i muntatges d’equips de protecció, els hi dediquem una immensa gratitud.

També volem animar als i les joves del municipi (i tothom que pugui) perquè s’adhereixin al Banc Jove de Voluntariat per donar suport a les persones que així ho necessitin aquests dies.

Divulgar el nostre etern agraïment a totes les persones que treballen al sector sanitari, als serveis socials, assistencials, ambulatoris, que ens cuiden i garanteixen la nostra existència. També volem agrair el sobre esforç que estan fent els comerços del nostre poble per abastir d’aliments i productes bàsics la població.

I volem donar també tot el nostre suport als Riudebitllencs i Riudebitllenques que en aquests moments tenen familiars malalts o amb patologies greus.

Enviar una forta abraçada i tot el nostre escalf a qui especialment per desgràcia ha tingut alguna pèrdua durant aquests dies.

Ara ens toca quedar-nos a casa per evitar que el virus es propagui.

“Tothom ha de caminar en la mateixa direcció”

Mentrestant les regidores i els regidors estem treballant per mitigar els efectes econòmics negatius de la crisi sanitària de la Covid-19 i ajudar a tota la nostra gent per reduir-ne l’impacte, prenent mesures de suport, que seran comunicades immediatament. 

 

Ànims, ens en sortirem!

#quedatacasa

 

Darrera actualització: 31.03.2020 | 19:32