Educació ha facilitat targetes moneder als beneficiaris de beques menjador

Dimarts, 24 de març de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament ha repartit entre avui dimarts dia 24 i demà, dimecres 25, les diverses targetes moneder a les famílies que disposen de beques menjador.

La Generalitat de Catalunya ha habilitat targetes de prepagament per a tot a l’alumnat dels nivells educatius de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria que durant el curs escolar 2019-2020 gaudia d’un ajut de menjador. D’aquesta manera es garanteix la continuïtat d’aquests ajuts, en forma de targetes moneder, mentre els centres educatius romanguin tancats.

Cada targeta estarà carregada amb un import de 40 euros i s’han de fer servir exclusivament per a compres en establiments d’alimentació. No cal fer cap operativa prèvia per activar-les.

Juntament amb les targetes, el Consell Comarcal ha facilitat a cada ajuntament un llistat amb les dades de l’alumnat amb dret a ajut de menjador resident al seu municipi, per tal que les facin arribar a les persones beneficiàries.

Les targetes es podran recarregar en cas que les mesures de tancament de les escoles es perllonguin més enllà del període inicial. En aquest cas, la recàrrega es farà automàticament, per la qual cosa les famílies han de conservar la targeta.

Darrera actualització: 24.03.2020 | 20:45