Educació ha recarregat les targetes moneder als beneficiaris de beques menjador

Dilluns, 6 d'abril de 2020 a les 00:00

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya informa que amb data 4 d’abril de 2020 a recarregat totes les targetes moneder per 10 dies més, que correspon a un import de 40€ més per targeta.

La Generalitat de Catalunya ha habilitat targetes de prepagament per a tot a l’alumnat dels nivells educatius de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria que durant el curs escolar 2019-2020 gaudia d’un ajut de menjador. D’aquesta manera es garanteix la continuïtat d’aquests ajuts, en forma de targetes moneder, mentre els centres educatius romanguin tancats.

Cada targeta estarà carregada amb un import de 40 euros i s’han de fer servir exclusivament per a compres en establiments d’alimentació. No cal fer cap operativa prèvia per activar-les.

Juntament amb les targetes, el Consell Comarcal ha facilitat a cada ajuntament un llistat amb les dades de l’alumnat amb dret a ajut de menjador resident al seu municipi, per tal que les facin arribar a les persones beneficiàries.

Les targetes es podran recarregar en cas que les mesures de tancament de les escoles es perllonguin més enllà del període inicial. En aquest cas, la recàrrega es farà automàticament, per la qual cosa les famílies han de conservar la targeta.

Darrera actualització: 06.04.2020 | 09:55