INFORME INTERPRETATIU DEL MAPA INTERACTIU DE CASOS COVID-19

Dilluns, 13 de juliol de 2020 a les 00:00

Sant Pere de Riudebitlles a 13 de juliol de 2020 registra 14 casos positius acumulats des de l’inici de pandèmia, el 13 de març de 2020, segons dades del registre RSAcovid19 del Departament de Salut.

Aquests casos són aquells que han donat positiu en alguna prova diagnòstica de PCR o una prova de test ràpid, mentre que s’eleva als 94 el nombre de casos sospitosos acumulats, que corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen prova diagnòstica PCR o test ràpid amb resultat positiu. Tots ells són casos activats pel servei de vigilància epidemiològica. Sumats als testos que les empreses fan pel seu compte.

Per tenir informació actualitzada de la situació per municipis a Catalunya podeu entrar al següent enllaç: Mapa interactiu de casos per municipi

Les dades que es mostren en aquest mapa interactiu de Catalunya són aquelles que en què s’ha pogut identificar la seva zona de residència segons consta la targeta sanitària. Per mantenir la privacitat de les dades, només es mostren els municipis amb més de 200 habitants.

 

Darrera actualització: 13.07.2020 | 14:10