LA NIT DELS SOMNIS, de la Comissió de Reis

Dimecres, 23 de desembre de 2020 a les 00:00

De mica en mica, es van coneixent més detalls de com serà la Festa de Reis d’aquest any. La situació que estem vivint és molt diferent a la d'anys anteriors. Per això, la comissió està vetllant per mantenir l’esperit i il·lusió per aquestes festes tant significatives per infants i pels més grans.

 

La incertesa global fa que no podem definir com serà l’arribada de Ses. Majestat els Reis d’Orient. Però estem segurs que sigui com sigui es mostraran presents.

 

Per transmetre aquesta idea als infants, des de la comissió s’ha elaborat una història, extreta del conte" Quina nit de Reis", que us demana l’ajuda de tots els/les Riudebitllencs/ques facilitant el camí que han de recórrer els Reis fins a les vostres cases... Posant llums, fanals i espelmes a les nostres finestres perquè puguin arribar...

Aquest any els Patges Reials no han pogut viatjar degut a la pandèmia i s’han de quedar a ajudar a Ses. Majestats, per tota la feina que els hi espera. Per aquest motiu, ens han fet arribar 3 bústies per a poder fer la recollida de les vostres cartes i que d’aquesta manera puguin fer-se realitat els vostres desitjos i regals.

Entrega de cartes

Aquestes bústies estaran a la Plaça de l'Ajuntament, el dia 27 de desembre de 12:00 a 14:00 (MATI) i de 16:00 a 19:00 (TARDA)

 

PROGRAMA ESPECIAL amb la Patge Ona a Ona Bitlles

A Sant Pere de Riudebitlles els nens i nenes que vulguin posar-se en contacte amb ses Majestats els reis d'Orient ho podran fer a través de la Patge Ona, que ha convidat els Patges dels Reis.

QUAN ?

El proper dissabte 26 de desembre connectarem amb la Patge Ona i els Patges dels Reis .

De 18h a 20h aquells infants que vulguin posar-se en contacte amb la patge i els Patges dels Reis podran fer-ho a través de NOTES DE VEU AL WHATSAPP 671400515

Enguany Ona Bitlles celebra els seu 10è aniversari, i tot i que el 2020 no ha propiciat que es celebrés tal i com havíem pensat, la Patge Ona omplirà de màgia els micròfons de la ràdio per tal de repartir il·lusió i alegria pels i per les més petites.

Darrera actualització: 23.12.2020 | 13:14