Recomanacions i propostes del Servei Local d'ocupació

Dimecres, 3 de juny de 2020 a les 00:00

Si tens dubtes o necessites assessorament el Servei Local d’Ocupació continua actiu. 

Posa’t en contacte a través del correu electrònic ocupacioriudebtilles@gmail.com, o truca a l’Ajuntament al 93 8995061

OFERTA DE FEINA PEÓ DE JARDINERIA PROJECTE CAMÍ DEL RIU

Es busca una persona amb certa condició física per a treballar 30 hores setmanals de peó de jardinería. És temporal, inicialment d’uns 3 mesos i el lloc de treball és a Sant Sadurní d’Anoia.

Per presentar-se o més informació: ocupacioriudebitlles@gmail.com o bé trucar a l’Ajuntament al 93 899 50 61

 

PREVISIÓ DE NOUS PLANS D’OCUPACIÓ (pendents de la convocatòria de la Generalitat de Catalunya per al programa Treball i Formació)

En el marc del Programa Treball i Formació del 2020 del Servei d’Ocupació de Catalunya, l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles ha sol·licitat  3 nous plans d’ocupació amb els següents perfils:

  • Auxiliar de suport en l’àmbit de l’atenció socio-sanitària (experiència com a auxiliar de geriatria i nocions atenció socio-sanitària
  • Peó suport brigada neteja i desinfecció (experiència
  • Auxiliar monitor per a suport en l’àmbit educatiu i lleure

IMPORTANT! Aquests plans d’ocupació no tenim competències l’Ajuntament per fer el procés de selecció, per a poder-hi participar cal estar inscrit al SOC com a demandant d’ocupació, a banda de complir el perfil adequat.

Degut al COVID19, les oficines del SOC estan tancades, però podeu fer l’alta com a demandant d’ocupació del SOC en el següent enllaç:

https://tramits.pdacloud02a.gencat.cat/tramit/tre#/modalitat/OCU087SOLC?idioma=ca_ES&modalitat=OCU087SOLC&urlRetorn=OVT&uuid=b0e4bebb-bcca-4fe3-bac3-cdba6917cc54

Si necessiteu ajuda o teniu consultes, podeu adreçar-vos a ocupacioriudebitlles@gmail.com o bé trucar a l’Ajuntament al 938 99 50 61

 

 

Darrera actualització: 03.06.2020 | 18:22