Reobertura àrea d'autocaravanes

Dimecres, 27 de maig de 2020 a les 00:00

Les àrees per autocaravanes i campers del Penedès que formen part de la Xarxa RV Penedès Sites & Vineyards obren de nou al públic a partir del proper 1 de juny.

 

La nova obertura, permetrà començar a rebre autocaravanistes que vinguin a gaudir del Penedès, i contribueixin a la reactivació de l'activitat local, visites, comerç i altres activitats.

El turisme en autocaravana, es considera un dels més segurs i dels que s’activaran més aviat, de fet molts del municipis ja han rebut peticions per fer ús de les àrees tan bon punt es va saber que la destinació passava a fase 1.

El Consorci i els municipis han treballat de manera coordinada per obrir les àrees i definir conjuntament un seguit de mesures unificades que inicialment contempla fins a nou avís, tancar la zona comú de taules de pícnic, en algunes àrees reduir el nombre de places, mantenir la zona d’aigua i buidat oberta i planificar mesures de neteja de l'espai un cop al dia. 

Es demana als usuaris que també actuin amb responsabilitat,  respectin i prenguin les mesures i distàncies de seguretat a l'àrea, amb la resta d'usuaris i també amb la població local i serveis. Totes aquestes condicions i recomanacions s’indicarà a través de cartells a les pròpies àrees, i en el web wwww.enoturismepenedes.cat

 

Les àrees que obren aquest 1 de juny són:

El Pla del Penedès

Mediona

Sant Martí Sarroca

Sant Pere de Riudebitlles

Sant Quintí de Mediona

Sant Sadurní d'Anoia

Santa Margarida i els Monjos

Subirats

Torrelles de Foix

Vilafranca del Penedès

Vilobí del Penedès 

 

Romandrà tancada fins a finalitzar l’estat d’alarma: 

Sant Cugat de Sesgarrigues 

Consulteu la informació actualitzada de les àrees a i propostes per descobrir el Penedès. https://www.enoturismepenedes.cat/ca/rv-penedes-sites-vineyards 

 

Per a més informació contactar amb:

Núria Sala, directora del Consorci de promoció turística del Penedès a nuria@enoturismepenedes.cat o al 938170160

Darrera actualització: 27.05.2020 | 09:11