Reobertura parcial de la deixalleria

Dimecres, 15 d'abril de 2020 a les 00:00

La deixalleria municipal s'obrirà en l'horari habitual però només atendrà als professionals i empreses. De moment, no està permés l'ús als particulars.

Informar-vos que davant les noves mesures adoptades per la pandèmia del COVID-19, a partir de dijous 16 d’abril les deixalleries de la Mancomunitat, entre elles la de  Sant Pere de Riudebitlles, tornaran a estar obertes en els seus horaris habituals.

Aquesta obertura serà parcial, es fa pensant en les petites empreses i els autònoms que han tornat a la feina i que poden gestionar els seus residus a la deixalleria perquè son assimilables a domèstics.

L’ús de la deixalleria no està permesa al particulars segons la normativa estatal. La mobilitat continua restringida a determinats casos com pot ser anar a la farmàcia o a comprar, ...., i el fet d’anar a la deixalleria no és un d’ells.

Les empreses adjudicatàries posaran un cartell a l’entrada de les instal·lacions on s’informarà tant de les mesures de seguretat a respectar  pels usuaris (distància de seguretat, nombre màxim d’usuaris coincidents, epis a utilitzar per part dels usuaris) així com recordant al particular la restricció de mobilitat que hem apuntat més amunt.

Vegeu l'horari habitual de la deixalleria en aquest enllaç

Darrera actualització: 15.04.2020 | 13:55