Campanyes i iniciatives municipals

 • Programa a 100 cap als 100 Programa A 100 cap als 100! 9 de gener de 2020

  L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles participa al cicle de passejades de marxa nòrdica per a la gent gran promogut per la Diputació de Barcelona "A 100 cap als 100!".

  Aquest programa vol ser un suport a la dinamització de l'activitat física dirigida a aquest col·lectiu i, alhora, vol donar a conèixer diferents indrets del territori al mateix temps que es practica exercici de manera adaptada a les possibilitats dels usuaris.
  En el curs d'incorporació al projecte, el grup de gent gran fa passejades organitzades des de la Gerència de Serveis d'Esports de la Diputació de Barcelona, mentre que, a partir del segon curs, participa en les caminades promogudes pels municipis dels grups d'intercanvi.

  Enguany ja estem al segon curs i participem al cicle juntament amb altres 3 municipis: Mediona, Sant Vicenç de Castellet i l'Hospitalet de Llobregat.

  Us animem a que vingueu i coneixereu el territori des d'una altra vessant.

 • Campanya de comerç de proximitat per Nadal Campanya de comerç de proximitat per les festes de Nadal 20 de desembre de 2019

  Per Nadal, si compres a Sant Pere de Riudebitlles, hi surts guanyant.

 • 2019_12_logo_arranjament_habitatges Programa d'Arranjament d'Habitatges per la gent gran 12 de desembre de 2019

  L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, mitjançant el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, ha pogut participar en el Programa d'Arranjament d'Habitatges per a les persones grans des de l'any 2018, fins a enguany. En total hi ha hagut  7 persones beneficiàries, a les que sel's ha adatpat el lavabo principalment, amb l'objectiu d'eliminar les barreres arquitectòniques i facilitar la vida d'aquestes persones i els seus cuidadors.  Per a l'any vinent, sol·licitarem altre vegada aquest servei a la Diputació de Barcelona, a veure si podem anar cobrint les necessitats de les nostres persones grans més necessitades.

Darrera actualització: 18.12.2019 | 18:15
Darrera actualització: 18.12.2019 | 18:15