Campanyes i iniciatives municipals

 • banc de sang Banc de sang 11 de gener de 2021

  El dia 20 de gener de 17 a 21h a la sala del Centre Cultural i Recreatiu tindrà lloc els banc de sang.

 • comerç riudebitlles nadal Campanya de Comerç Nadal 10 de desembre de 2020

  Aquest any, tenim més motius encara per donar suport al comerç de proximitat, per aquest motiu, des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i l'Associació Comerç Riudebitlles promouen aquesta campanya, on per cada  compra que facis en els comerços adherits podràs omplir una butlleta per entrar al sorteig que es realitzarà el 7 de gener, amb tiquets regals valorats en 40€ .

 • sexualitat Sexualitat Sana 30 de novembre de 2020

  Des del Servei Jove de l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, a les Escoles Velles, i la Biblioteca Municipal M. Àngels Torrents, es promou aquesta campanya de l'Agència Catalana de Joventut.

  La Biblioteca posa a disposició dels joves un recull bibliogràfic sobre diferents temes relacionats amb el sexe i el gènere.

   

 • FEM DANSA FEM DANSA 23 de novembre de 2020

  El Fem Dansa és una iniciativa, liderada per l'APdC amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu, per una banda, atansar el creador a la comunitat local (fer vida al municipi) i, de l'altra, permetre que la ciutadania s'atansi a la dansa com a disciplina artística.

 • Beques esportives Ajuts individuals per a la pràctica esportiva_curs 2020-2021 10 de novembre de 2020

  Des de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles se’ns planteja el repte d’abordar la nova i canviant situació econòmica en què ens trobem, tant a nivell individual com a nivell comunitari.
  Cal destacar que en els últims anys s’ha registrat un augment de les dificultats de les famílies per fer front a les despeses econòmiques en el pagament de les quotes esportives. Un cop estudiada aquesta situació i mirant de cobrir el màxim de necessitats possibles, es creu necessari la continuïtat de la línia de beques municipals dedicades a ajudar als pares i mares de fills que practiquen esport a cobrir la despesa que això significa.

 • vacuna grip Campanya Vacuna contra la Grip 19 d'octubre de 2020
 • Ajut a les famílies afectades econòmicament per l'estat d'alarma decretat per la COVID-19 30 de setembre de 2020

  L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles obre la convocatòria pels ajuts extraordinaris a famílies de Sant Pere de Riudebitlles afectades econòmicament per l'estat d'arlama decretat per la COVID-19.

  Presentació telemàtica i/o presencial

 • WHATSAPP Servei comunicacions whatsapp de l’Ajuntament 9 de setembre de 2020

  L’Ajuntament  de Sant Pere de Riudebitlles, a través de les Escoles Velles, ha activat el servei de missatgeria de Whatsapp a través del qual es difondran missatges puntuals sobre temes relacionats amb l’agenda, serveis públics, subvencions, bonificacions o incidències.

  El servei serà unidireccional i els usuaris no podran interactuar entre ells ja que no es tracta d’un xat sinó d’un grup de difusió de missatges.

  Les Escoles Velles no respondrà cap missatge rebut a través d’aquest canal.

 • Tornen les activitats 2 de setembre de 2020

  Atenció: la següent informació es regeix per les circumstàncies donades per l'excepcionalitat generada per la Covid-19 fins ara. D’aquesta manera, les següents mesures i indicacions per procurar la realització dels tallers programats estan subjectes a possibles modificacions en funció de les circumstàncies donades a partir dels mesos de setembre i octubre.

   

 • teleassitència Servei de Teleassistència municipal universal i gratuït 28 de juliol de 2020

  L' Ajuntament de Sant  Pere de Riudebitlles ha decidit donar prioritat al Servei de Tele-assistència municipal, a partir d'aquest mes de juliol passa a ser un servei universal gratuït per totes les persones que en tinguin dret i empadronades al  municipi.

 • Beques Casals d'estiu 2020 Beques Casals d'estiu 2020 18 de juny de 2020

  Degut a la situació de crisi social i sanitària ocasionada per la pandèmia del COVID-19, l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, ha cregut oportú obrir una línia de subvencions per als infants que s'incriguin als casals d'estiu que es fan al municipi (tant els organitzats per l'ajuntament com pels d'entitats).

 • SLO Dinamització econòmica i servei local d'ocupació 3 de juny de 2020

  Tant si estàs buscant feina com si vols millorar les teves competències és un bon moment per formar-te online de manera grautïta i preparar-te per quan es reactivi el mercat de treball.

  Davant de la situació excepcional del Coronvirus s’han posat en marxa diverses borses de treball d’emergència, trobareu més avall els enllaços i documentació d'ajuts que també s'expliquen al document PDF adjunt

  Si ets una empresa, també trobaràs un recull d’informació i recursos tan a la informació que segueix a continuació com al document en PDF adjunt.

  Si tens dubtes o necessites assessorament el Servei Local d’Ocupació continua actiu.

  Posa’t en contacte a través del correu electrònic ocupacioriudebtilles@gmail.com,o truca a l’Ajuntament al 93 8995061

 • Imatge Beques escolars Beques escolars 3 de juny de 2020

  Des de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles se’ns planteja el repte d’abordar la nova i canviant situació econòmica en que ens trobem, tant a nivell individual com a nivell comunitari. Cal destacar que en els últims anys s’ha registrat un augment de les sol·licituds entregades per aquest fi, com al mateix temps un augment de la problemàtica familiar i econòmica. Per aquest motiu, un any més l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles considera necessari seguir treballant en una línia de beques municipals, dedicades a la bonificació dels llibres, material escolar i sortides

   

   

 • Subvencions a autònoms i empreses locals - COVID-19 Subvencions a autònoms i empreses locals - COVID-19 1 de juny de 2020

  Degut a l'actual de pandèmia sanitària ocasiada pel COVID-19, i la crisi social i sanitària que aquesta situació ha provocat, l'ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles dona suport als autònoms i empreses locals amb la publicació d'aquestes subvencions.

  L'objecte de la present convocatòria és regular i fixar el conjunt de criteris i condicions, així com el procediment d'atorgament de subvencions als autònoms i empreses amb domicili fiscal al municipi de Sant Pere de Riudebitlles i que hagin hagut de cessar la seva activitat com a conseqüència de l'aprovació del Reial Decret 463/2020, de 13 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, o que han tingut pèrdues econòmiques per la mateixa causa.

 • campanya comerç Guia de comerços durant l'estat d'alarma per COVID-19 20 de maig de 2020

  En un moment com el que estem vivint, el comerç de proximitat segueix actiu i s’adapta a la situació per oferir els seus productes i serveis. Per això hem elaborat una guia dels establiments i comerços oberts durant l’estat d’alarma per Covid-19, amb els horaris i els serveis complementaris que ofereixen.

 • Dia Internacional contra LGTBI-fòbia Dia Internaciona contra LGBTI-fòbia 2020 14 de maig de 2020

  Servei d’Atenció Integral a la Diversitat Sexual i de Gènere a l'Alt Penedès

  El Servei d’Atenció Integral (SAI) és un servei de sensibilització i informació per a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia. Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a aquestes situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d’acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere, i consolidar-se com un referent comarcal LGTBI. El SAI LGTBI forma part de la Xarxa de Serveis Locals de Catalunya.

  Què ofereix

  El Servei de proximitat per a les persones LGTBI.

  • Assessorament i acompanyament.
  • Informació i divulgació sobre recursos específics del territori.
  • Suport i atenció per presentar i tramitar incidències i denúncies per discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

  El Servei d’Atenció Integral (SAI) és un servei de sensibilització i informació per a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia. Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a aquestes situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d’acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere, i consolidar-se com un referent comarcal LGTBI. El SAI LGTBI forma part de la Xarxa de Serveis Locals de Catalunya.

   

   

   

   

 • Pla Local de Joventut 2020-2024 SPR 30 d'abril de 2020

  A les Escoles Velles et podem informar d'aquest servei.

  Telèfon: 938995494

  correu electrònic: escolesvelles@gmail.com

   

   

 • Programa a 100 cap als 100 Programa A 100 cap als 100! 9 de gener de 2020

  L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles participa al cicle de passejades de marxa nòrdica per a la gent gran promogut per la Diputació de Barcelona "A 100 cap als 100!".

  Aquest programa vol ser un suport a la dinamització de l'activitat física dirigida a aquest col·lectiu i, alhora, vol donar a conèixer diferents indrets del territori al mateix temps que es practica exercici de manera adaptada a les possibilitats dels usuaris.
  En el curs d'incorporació al projecte, el grup de gent gran fa passejades organitzades des de la Gerència de Serveis d'Esports de la Diputació de Barcelona, mentre que, a partir del segon curs, participa en les caminades promogudes pels municipis dels grups d'intercanvi.

  Enguany ja estem al segon curs i participem al cicle juntament amb altres 3 municipis: Mediona, Sant Vicenç de Castellet i l'Hospitalet de Llobregat.

  Us animem a que vingueu i coneixereu el territori des d'una altra vessant.

 • Campanya de comerç de proximitat per Nadal Campanya de comerç de proximitat per les festes de Nadal 20 de desembre de 2019

  Per Nadal, si compres a Sant Pere de Riudebitlles, hi surts guanyant.

 • Campanya malamente Campanya malamente: Atura les violències sexuals 18 de desembre de 2019

  El passat mes de juliol des de la Direcció General de Joventut i l’Agència Catalana de la Joventut, de la Generalitat de Cataluya, vam posar en marxa la campanya #Malamente. Una campanya de prevenció de les violències sexuals que té l’objectiu d’assenyalar algunes violències quotidianes i normalitzades que les noies pateixen només pel fet de ser-ho.  Amb la presentació d’aquesta campanya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies dona el tret de sortida a les diferents accions en el marc del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Darrera actualització: 18.12.2019 | 18:15
Darrera actualització: 18.12.2019 | 18:15