Ajuts individuals per a la pràctica esportiva_curs 2020-2021

Dimarts, 10 de novembre de 2020 a les 00:00

Des de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles se’ns planteja el repte d’abordar la nova i canviant situació econòmica en què ens trobem, tant a nivell individual com a nivell comunitari.
Cal destacar que en els últims anys s’ha registrat un augment de les dificultats de les famílies per fer front a les despeses econòmiques en el pagament de les quotes esportives. Un cop estudiada aquesta situació i mirant de cobrir el màxim de necessitats possibles, es creu necessari la continuïtat de la línia de beques municipals dedicades a ajudar als pares i mares de fills que practiquen esport a cobrir la despesa que això significa.

Aquesta actuació té tres objectius principals:

  • Fomentar la pràctica esportiva i hàbits saludables entre les famílies del municipi amb risc d’exclusió social donant cobertura a diferents àmbits: infants que es troben en una situació de vulnerabilitat, persones amb discapacitat i persones amb problemàtica de salut.
  • Garantir la igualtat d’oportunitats entre els infants del municipi protegint-los davant dels efectes de la situació econòmica actual.
  • Abordar la prevenció i el treball comunitari actuant conjuntament amb les entitats esportives, afavorint a aquelles famílies que es troben en una situació social més desfavorida.
Darrera actualització: 10.11.2020 | 10:23