Beques escolars

Dimecres, 3 de juny de 2020 a les 00:00

Des de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles se’ns planteja el repte d’abordar la nova i canviant situació econòmica en que ens trobem, tant a nivell individual com a nivell comunitari. Cal destacar que en els últims anys s’ha registrat un augment de les sol·licituds entregades per aquest fi, com al mateix temps un augment de la problemàtica familiar i econòmica. Per aquest motiu, un any més l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles considera necessari seguir treballant en una línia de beques municipals, dedicades a la bonificació dels llibres, material escolar i sortides

 

 

Amb aquesta actuació té dos objectius principals:

  • Abordar la prevenció i el treball comunitari actuant conjuntament amb els centres educatius públics vinculats al municipi, afavorint a aquelles famílies que es troben en una situació social més desfavorida.
  • Protegir la vulnerabilitat dels infants davant els efectes de la situació econòmica actual, i fomentar el principi d’igualtat en l’exercici del dret a l’educació.

Tramitació i terminis de presentació:

El període de presentació de les sol·licituds s’iniciarà previsiblement el 8 de juny de 2020, i en tot cas una vegada publicada la convocatòria de les mateixes; i finalitzarà l'1 de juliol  de 2020. Hi haurà una única convocatòria.

Cal presentar la sol·licitud i tota la documentació al registre d’entada de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles.

Per a més informació, consultar els documents següents:

- Bases convocatòria

- Decret aprovació bases i convocatòria

- Formulari de sol·licitud

Darrera actualització: 18.06.2020 | 11:04