Agraïment Edició 2020 La Marató de TV3

Dijous, 11 de març de 2021 a les 00:00

Aquesta Marató ha estat una aventura emocionant que hem afrontat col·lectivament. Gràcies per voler-la compartir i per haver-la fet possible!

Benvolguts/des amics i amigues,

 

El passat diumenge 20 de desembre tots vosaltres vau ser els protagonistes d’una mobilització ciutadana excepcional, en un any marcat per la pandèmia de la Covid-19. La vostra implicació solidària i multitudinària arreu de Catalunya es va traduir en un marcador de 10,3 milions d’euros per a la sensibilització i la recerca biomèdica sobre aquesta malaltia infecciosa, d’abast mundial.

 

Ha estat una Marató molt especial, que s’ha fet des del territori, com un acte d’agraïment a totes les persones i els col·lectius que han estat essencials durant aquests mesos d’incerteses. Deia l’eslògan que “Aquesta Marató toca a tothom” i, per això, tots hem hagut d’adaptar-nos i reinventar-nos per aconseguir, un any més, fer possible aquest projecte únic i increïble. Ha estat un gran repte per als mitjans de la CCMA i per a la Fundació La Marató de TV3, un repte només a l’altura del vostre esforç i la vostra confiança.

 

Des de la Fundació, us fem arribar aquest diploma en reconeixement de la vostra gran implicació i de l’impuls que heu donat a la investigació de la Covid-19 amb la vostra recaptació. El marcador del programa, que hem aconseguit entre tots, seguirà creixent fins al 31 de març del 2021.

 

 

Darrera actualització: 11.03.2021 | 09:35