Visita guiada a “Una nit a Tunísia”

Diumenge, 26 de gener de 2020 de 12.00 h a 14.00 h
 

Com a bis de final d’exposició, HD Riudebitlles ha organitzat una visita guiada per “Una nit a Tunísia”, que tindrà lloc diumenge vinent, 26 de gener, a les 12 del migdia, a Sant Pere de Riudebitlles.

 

La mostra recull una trentena de treballs d’artistes plàstics que s’han acollit a la convocatòria d’HD Riudebitlles, de versionar obres d’altres artistes -com es fa amb les peces musicals- o, fins i tot, d’utilitzar l’obra d’un altre artista per crear-ne una de nova, com va fer Rauschenberg amb un quadre de De Kooning. 

 

HD Riudebitlles ha volgut celebrar el seu desè aniversari, que s’esdevé el dia dels Innocents, amb una mostra d’humor, ironia i transgressió.

 

La visita de diumenge s’iniciarà davant l’espai Satan (carrer Nou, 29), continuarà cap al molí de cal Xerta (carrer de Baix, 32) i finalitzarà a HD Riudebitlles – art i allotjament (carrer de Baix, 33).

 

Artistes que exposen: Ko Aarts, Abdellah Ahaddaf, Jaume Amigó, Marga Casas, Xavier Deltell, Susana Domínguez, elenamusa, Jaume Felipe Villa, Joan Gispert, Carmen Gómez, Aura Gumà, Sílvia Isach, Keiju Kawashima, David Long, Jordi López-Alert, Xesco Marcé, Georg Massanés, Camil·la Pérez, Teresa Pla, Fèlix Plantalech, Laura Porter, Jaume Ribas, David Ribas, Tona Romeu, Miquel Saumell, Miquel Sabaté, Masahiko Tsubota, i Kristof Willemsen.

Adreça:

Espai Satan, HD Riudebitlles, Cal Xerta

Darrera actualització: 23.01.2020 | 13:04