Ajuts extraordinaris directes per a la solvència empresarial

Divendres, 23 de juliol de 2021 a les 00:00

Oberta la 2a convocatòria per a la inscripció prèvia als ajuts extraordinaris directes per a la solvència empresarial

Aquests ajuts estan destinats a pagar proveïdors, costos fixos, reduir els deutes derivats de l’activitat econòmica i en cas de romanent, deutes amb creditors bancaris, amb l’objectiu d’alleugerir l’afectació causada per la COVID-19 i donar suport a la solvència del sector privat a Catalunya.

La inscripció prèvia és obligatòria per rebre l’ajut de suport a la solvència empresarial. Un cop s’hagin comprovat les dades de la inscripció, el mateix formulari serà la sol·licitud de l’ajut.

El formulari d’inscripció prèvia es pot presentar fins al dia 30 de juliol de 2021 a les 15.00 hores mitjançant la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya al portal corporatiu de tramitació Canal Empresa a http://empresa.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Ajuts-extraordinaris-de-suport-a-la-solvencia-empresarial-per-fer-front-a-la-COVID-19.

Les persones i empreses que ja es van presentar en l’anterior convocatòria (en el marc de l’Ordre ECO/127/2021) i complien els requisits no caldrà que presentin una nova inscripció, les seves inscripcions ja s’estan cursant.

Darrera actualització: 23.07.2021 | 13:37