Assignació taules per la Festa Major

Dimarts, 19 de juliol de 2022

Dilluns 8 d’agost
MONTGRINS

Inscripció:
Del dia 25 al dia 29 de juliol, tothom qui ho vulgui, podrà apuntar-se a una llista. Per apuntar-se caldrà anar a l’Ajuntament i deixar les dades corresponents (nom, adreça i telèfon de contacte). En el moment d’apuntar-se s’haurà de fer efectiu l’import corresponent al lloguer de taula i cadires, que enguany l’import és de 20,00 €.


Sorteig: El Dissabte dia 30 de juliol, a les 12:30 hores, a les Escoles Velles.


Assignació:


Un cop fet el sorteig, les taules s’assignaran segons l’ordre que figurarà al plànol de la carpa. Al primer número que surti li correspondrà la taula 1, al segon la taula 2, i així successivament.


A tenir en compte:


- Només es sortejarà una taula per família (es considerarà família els membres d’aquesta empadronats al mateix domicili).


- No es podrà participar al sorteig sense haver abonat els 20,00€ corresponents al lloguer de 1 taula i 6 cadires. L’import del lloguer no és retornable.


- Si hi haguessin més participants al sorteig que taules, els no afortunats rebran l’import pagat.
- En cas que vàries taules vulguin estar juntes cal comunicar-ho en fer la inscripció. En aquest cas, només un dels números d’inscripció entrarà al sorteig, de forma que quan surti aquest número sortiran totes les taules agrupades.


- Una vegada assignada definitivament la taula, no es podrà canviar.


- La no assistència a algun dels actes no implicarà el retorn de la quantitat pagada.


- El dia del sorteig es prega l’assistència de tots els interessats.

ES RECORDA:
Que pel concert i ball de nit dels Montgrins es podran llogar cadires soltes al preu de 2,00 € i que un cop acabat el concert s’hauran de retirar darrera de les taules de la pista de ball.

Darrera actualització: 19.07.2022 | 14:38