El Petit Comitè

Dijous, 7 de setembre de 2023 a les 00:00
EL PETIT COMITÉ
Aquest mes d'octubre s'iniciaran diversos espais de trobada i d'intercanvi d'experiències entres famílies, en pro a una criança respectuosa i positiva. Aquests grups neixen del treball conjunt dut a terme entre l'Institut Català de la Salut i el Consell Comarcal de l'Alt Penedès emmarcats dins del Pal d'acció comunitària i inclusiva de l'Alt Penedès. L'objectiu és oferir un espai d'escolta activa i xarxa de comunitat de pares, des d'un enfocament preventiu i oferir eines a les famílies en relació amb la criança dels seus fills.
Aquest espai, anomenat el Petit Comitè, pretén ser una eina pels pares, un lloc on puguin expressar les seves inquietuds parentals alhora que troben suport amb altres pares, en el mateix procés evolutiu i generacional dels seus fills. En definitiva, un espai on compartir i reflexionar sobre la cura, l'educació i la criança dels nostres fills i les nostres filles.
Els primers municipis que acullen l'espai del Petit Comitè seran: Santa Margarida i els Monjos, El Pla del Penedès i Sant Pere de Riudebitlles (pares d'infants de 6 a 9 anys) on les sessions es duran a terme de 09:30 a 11 h a les Escoles Velles.
Aquests grups tindran una durada de 8 sessions, iniciant-se el mes d'octubre dins el mes de novembre.
Els grups de pares estaran dinamitzats per un equip multidisciplinar i comptarà amb l'aportació d'intervencions específiques, en la mesura del possible, de nutricionistes, gestors de benestar emocional,...
La iniciativa es planteja com una bona eina per crear xarxes familiars en els municipis, i aconseguir millorar la disposició de la salut dels infants a partir de l'empoderament dels pares, tant amb recursos com amb coneixements.
Es preveu poder donar continuïtat a aquest espai al llarg del any vinent, reproduint aquests grups i arribant a tots els municipis de la comarca.
Les famílies interessades poden omplir el formulari que es desplega en el QR del cartell informatiu.
May be a doodle of map i text que diu 'EL PETIT COMITÈ' Pares mares d'infants de 6 a anys SANT PERE DE RIUDEBITLLES Tens dubtes, inquietuds... que voldries compartir amb altres famílies? ELS DILLUNS De 9:15h a 11:15h INICI: 9 D'OCTUBRE Espai de trobada suport on compartir experiències vivències al voltant de la criança dels infants Hàbits Saludables Pantalles I Temps d'oci INSCRIU-TE -TE Higiene Dental S/ Institut Català de Salut Primaria Metropolitana Sud CONSEL COMARCAL ALT PENEDES AJUNTAMENT SANT RIUDEBITLLES'
 
 
 
See insights and ads
 
M'agrada
 
 
 
Comenta
 
 
Comparteix
 
 
 
 
 
Darrera actualització: 07.09.2023 | 13:22