Èxit de les Jornades Miquel Martí i Pol

Dimecres, 24 de de novembre de 2021 a les 00:00

El dia 18, 19 i 20 de novembre van tenir lloc les Jornades Miquel Martí  i Pol a Sant Pere de Riudebitlles

 

Gran èxit de participació als actes organitzats:

Presentació  de les Jornades Miquel Martí i Pol,a càrrec de Jaume Felipe i la Regidoria de Cultura.

A continuació: Tertúlia radiofònica oberta en directe a la biblioteca, amb poetes de calaix, petits rapsodes del nostre poble, admiradors i seguidors de l'obra del poeta. Amb micròfon obert al públic, per a tothom qui vulgui recitar o fer una reflexió sobre el poeta.

Exposició De Paraules al vent a la Fàbrica: creació, evolució i publicació dels primers poemaris de Miquel Martí i Pol. Amb el suport de la Fundació Miquel Martí i Pol de Roda de ter.

Presentació de l'acte a càrrec de Jaume Felipe.

A continuació: Presentació de l'exposició a càrrec de Roger Canadell, comissari de l'exposició al 2013 i doctor en filologia catalana per la Universitat de Barcelona. Amb la presència de la Mª Àngels Martí Feixas, filla de Miquel Martí i Pol i mestra d'educació primària jubilada.

Actuació dels Llenguaferits (Jess i David) amb interpretació de poemes d'en Miquel Martí i Pol en diferents llengües.

Inici de la ruta poètica i cultural a la Plaça de l'Ajuntament, seguint els punts d'interès patrimonial i cultural del nostre poble.

Visita guiada per la Fina Carol (Grup de Recerques Històriques), amb actuacions musicals dels nens i nenes de l'Emap, i lectura de poemes a cada punt de la ruta.

Intervenció artística d'Aura Gumà i Susana Domínguez del mural-homenatge a Miquel Martí i Pol al carrer Camí de Baix.

Plaça de l'Església - Cloenda de la ruta amb lectures de poemes. Poema musicat per Albert Saumell i dansat per Clara Bonfill. Tot seguit, videomapping LLum de paraula, a càrrec de Sílvia Isach, i final pirotècnic a càrrec de la Colla de Diables Riudefoc. Amb la presència de Ramon Martí i Pol.

Darrera actualització: 25.11.2021 | 09:46