Guillem Cabestany torna als seus orígens i entrenarà la base del Club Patí Riudebitlles

Dimarts, 29 de juny de 2021

Guillem Cabestany  ,torna als orígens, compaginarà les seves obligacions professionals amb la formació de jugadors   de la base del CP RIUDEBITLLES junt amb l'entrenador i coordinador del club Jordi Valls.

Per a Guillem Cabestany, després d’una intensa connexió de sis anys amb Porto, serà l’oportunitat de seguir connectat amb el treball diari, amb el repte d’entrenar i fer créixer jugadors joves a  "casa", on va començar a jugar a l'hoquei.

Jugador professional, va passar per diferents equips de primera divisió i al  final de la seva carrera com a jugador, va assumir el comandament tècnic de Vendrell, per escriure les pàgines més boniques del club. Va guanyar dues Copes del Rei, una Copa CERS i va portar l'equip a la Final Four de la Lliga Europea. El 2014, va anar a Breganze, que també conduiria a la Final Four de la competició de clubs més important d'Europa (i del món). Va ser l'any en què es va convertir en professional de l'hoquei patins i va tornar amb la victòria de la Copa d'Itàlia.

El 2015 va ser convocat per Porto per a un repte més gran, on ha ha guanyat dos campionats nacionals, tres copes portugueses i quatre supercopes António Livramento. 

Darrera actualització: 29.06.2021 | 12:59