Guillem Cabestany torna als seus orígens i entrenarà la base del Club Patí Riudebitlles

Dimarts, 29 de de juny de 2021 a les 00:00

Guillem Cabestany  ,torna als orígens, compaginarà les seves obligacions professionals amb la formació de jugadors   de la base del CP RIUDEBITLLES junt amb l'entrenador i coordinador del club Jordi Valls.

Per a Guillem Cabestany, després d’una intensa connexió de sis anys amb Porto, serà l’oportunitat de seguir connectat amb el treball diari, amb el repte d’entrenar i fer créixer jugadors joves a  "casa", on va començar a jugar a l'hoquei.

Jugador professional, va passar per diferents equips de primera divisió i al  final de la seva carrera com a jugador, va assumir el comandament tècnic de Vendrell, per escriure les pàgines més boniques del club. Va guanyar dues Copes del Rei, una Copa CERS i va portar l'equip a la Final Four de la Lliga Europea. El 2014, va anar a Breganze, que també conduiria a la Final Four de la competició de clubs més important d'Europa (i del món). Va ser l'any en què es va convertir en professional de l'hoquei patins i va tornar amb la victòria de la Copa d'Itàlia.

El 2015 va ser convocat per Porto per a un repte més gran, on ha ha guanyat dos campionats nacionals, tres copes portugueses i quatre supercopes António Livramento. 

Darrera actualització: 29.06.2021 | 12:59