Informació sobre els desviaments de trànsit a la c-15

Divendres, 18 de de febrer de 2022 a les 16:00

L’inici de les obres d’ampliació de la C-15 per a la seva ampliació des de Vilafranca del Penedès fins al municipi d’Igualada comportaran la modificació del trànsit habitual.

Així i en els trams que afecten al municipi de Sant Pere de Riudebitlles el proper dia 23 de febrer s’iniciarà la preparació i senyalització dels desviaments provisionals –  direcció Vilafranca/Vilanova, Sant Quintí de Mediona i Igualada/Manresa- que s’hauran d’utilitzar fins a la finalització total de l’obra. Per a la realització d’aquests treballs es desviarà el trànsit del tronc pels enllaços (sortint i tornant a entrar al tronc de la C-15) de les Casetes d'en Raspall i Sant Pere de Riudebitlles.

La previsió és que aquests desviaments provisionals de trànsit siguin operatius a partir del mes de juny, quedant el trànsit sentit nord desviat de manera permanent durant les obres pels ramals de sortida i entrada de l’enllaç de les Casetes d’en Raspall. Els desviaments que afectaran la sortida del municipi per la C-15 es poden observar en la següent imatge:

Des de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles es demana a tots els conductors/res que utilitzin aquesta infraestructura que prenguin consciència de l’execució d’aquesta obra i que circulin amb la responsabilitat i la precaució necessària per garantir una bona seguretat viària per tothom.

L’execució d’aquestes obres tenen com a objectiu principal impulsar la millora de la funcionalitat i la seguretat viària en el en el tram que va de Vilafranca del Penedès a Igualada, mitjançant la construcció d’un tercer carril entre Vilafranca i Capellades i el desdoblament d’un tram entre Capellades i Igualada. A més, es preu la instal·lació d’un separador central per facilitar avançaments, la fluïdesa de circulació i la reducció d’accidents frontals.

Darrera actualització: 18.02.2022 | 17:27