Instal·lació del Parc de Calistènia i Skate Park a Sant Pere de Riudebitlles

Dimarts, 19 de gener de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles instal·la un circuit de calistènia, Workout Action Total, i un skate Park, a la zona  propera a la plaça de la Llibertat. Aquest tipus de circuit és una zona molt freqüentada per adolescents i joves, i s'ha volgut ampliar l'espai amb aquest circuit junt amb l'skatepark que també s'està realitzant en aquest moment.

Aquest tipus de circuit, conegut com street workout, consisteix en l'entrenament de totes les capacitats físiques mitjançant el pes corporal, i també es poden incorporar diferents acrobàcies o diferents estructures fixes. Es vol oferir les diferents possibilitats de pràctica esportiva, tant individual com grupal.

La idea, que va ser presentada a la darrera assemblea del Consell de Poble  al 2020, va ser aprovada per l'Ajuntament, que alhora va realitzar una enquesta amb de joves del municipi.  Finalment, la instal·lació tindrà unes dimensions de 14.400 x 3.600 x 9.400 mm i anirà acompanyada amb una placa amb la seva respectiva indicació per aconseguir un bon ús.

Amb aquesta instal·lació,  l'Ajuntament, es vol facilitar la realització de l'activitat física a l'aire lliure sense cap mena de despesa econòmica per a l'usuari, a través d'un parc públic obert als joves i a la població en general.

Darrera actualització: 19.01.2021 | 14:55