L’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles forma part del projecte “ TREBALL, TALENT I TECONOLOGIA”

Divendres, 11 de de febrer de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles forma part del projecte que impulsa la Diputació de Barcelona i consisteix en un fons de prestació per a cada municipi per dur a terme actuacions per a la reactivació econòmica i social que ajudin a pal·liar els efectes de la crisi de la COVID.

El Programa Treball, Talent i Tecnologia es concreta en el desplegament d’accions dirigides a impulsar la tecnologia i l’acompanyament a la transició digital de les persones i les empreses cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari.
A l’Alt Penedès el projecte s’està realitzant de forma mancomunada pels vint-i-set ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès com a ens gestor. Es treballarà totes les baules de la cadena de valor de l’alimentació i begudes als 27 municipis, per fomentar un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari mitjançant l’impuls de la tecnologia i l’acompanyament a la transició digital de les persones i empreses de tota la comarca.
L’objectiu és promoure el Treball digne, la millora competencial del Talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia.

Darrera actualització: 11.02.2022 | 13:06