L'entrenador d'hoquei, Guillem Cabestany, entrenarà al Club Pati Riudebitlles

Dilluns, 19 de d’abril de 2021 a les 00:00

Segons la revista digital Hóquei PT , el Club Patí Riudebitlles tindrà Guillem Cabestany, actual entrenador de primera divisió del Porto, la temporada vinent, al seu retorn a Catalunya.

El Club Patí Riudebitlles pot ser desconegut per al gran públic –i fins i tot per als fanàtics de l’hoquei sobre patins–, però prepara un gran fitxatge per a la propera temporada. Guillem Cabestany assumirà l'equip de "Infantil” (nascut el 2007 o 2008).

De retorn a Catalunya a finals d'aquesta temporada, el mateix entrenador penedesenc va llançar a les seves xarxes socials l'anunci de la cerca de jugadors del club aquest club, sense desvelar, encara, que seria ell aquest entrenador.

Per a Cabestany, després d’una intensa connexió de sis anys amb Porto, serà l’oportunitat de seguir connectat amb el treball diari, sense el repte i la demanda d’alt rendiment, però amb el repte d’entrenar i fer créixer jugadors joves a  "casa".

Club Pati Riudebitlles té la seva seu a Sant Pere de Riudebitlles, un petit poble d’uns 2300 habitants on va néixer Guillem Cabestany fa uns 45 anys. El 1978 es va fundar el local Club Pati Riudebitlles, l’equip principal del qual milita aquesta temporada a la 2a categoria catalana.

A l'espera de la confirmació i oficialitzar-se  d'altres projectes, l'entrenador es prepara per tornar als orígens. No només geogràficament, sinó també en formació. Guillem Cabestany va començar la seva carrera de la mà amb diversos equips de les files d’entrenament de Noia, entre el 2007 i el 2010.

Al final de la seva carrera com a jugador, va assumir el comandament tècnic de Vendrell, per escriure les pàgines més boniques del club. Va guanyar dues Copes del Rei, una Copa CERS i va portar l'equip a la Final Four de la Lliga Europea. El 2014, va anar a Breganze, que també conduiria a la Final Four de la competició de clubs més important d’Europa (i del món). Va ser l'any en què es va convertir en professional de l'hoquei patins i va tornar amb la victòria de la Copa d'Itàlia.

El 2015 va ser convocat per Porto per a un repte més gran. Exigint la grandesa del club i una realitat vinculada al futbol que desconeixia. Pel que fa als dracs, ja ha guanyat dos campionats nacionals, tres copes portugueses i quatre supercopes António Livramento. Aquesta temporada, lluita pel tercer títol de campió (havent guanyat la fase regular i es troba a la Final Four de la Lliga Europea.

Darrera actualització: 19.04.2021 | 17:55