Molta Merda

Divendres, 22 de setembre de 2023

Avui s'inaugura "Molta Merda" a les 8 del vespre, a cal Xerta

Deixalles, brutícia, restes, brossa... eufemismes que només serveixen per amagar la realitat que trobem en passejar per rius i rieres: merda, molta merda, massa merda.
Riudebitlles Territori d’Art presenta una nova instal·lació al Molí de Cal Xerta des del dia 22 de setembre al 14 d’octubre on, aprofitant la mítica frase per desitjar sort als actors de teatre (no deixem de banda l’humor), se’ns mostra una realitat incòmoda: que els rius són abocadors per deixar les nostres misèries.
Els artistes de Territori d’Art ens retornen el material que hem abandonat transformat en cubs lluminosos, agrupat per famílies tal com manen els cànons del reciclatge selectiu, on colors i formes es destaquen, i conviden a re-pensar i re-fer una relació amb l’aigua que hauria de ser més sana.
La instal·lació Molta merda compta amb el suport de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, i s’emmarca en el programa Llegim el riu que porta a terme la Oficina Tècnica d’Educació i Promoció Ambiental i la Gerència de Serveis de Biblioteques.
 
 
 
 
See insights and ads
All reactions:
2
 
 
Darrera actualització: 22.09.2023 | 13:25