Nou servei de deixalleria mòbil de la Mancomunitat Penedès-Garraf a Sant Pere de Riudebitlles

Dilluns, 27 de març de 2023

Aquest dimarts 28 de març comença el servei de deixalleria mòbil que s’ubicarà cada dues setmanes alternant tres ubicacions en el municipi entre les 8 del matí i l’1 del migdia.

La deixalleria mòbil és un vehicle de transport amb una zona de contenidors per a la recollida i emmagatzematge de residus, sent un punt de proximitat per gestionar aquells residus de petites dimensions que no podem dipositar a la recollida domiciliària.

Quinzenalment i de manera alterna, s’ubicarà a la plaça del Terraplè, la plaça Guifré i a la plaça del Paper.

A la deixalleria mòbil s’hi poden portar residus com aerosols, material electrònic, vidre (ampolles), tòners, bombetes i fluorescents, petits electrodomèstics, olis vegetals, piles, pintures i vernissos, càpsules de cafè, olis minerals, tèxtil i roba i bateries, entre d’altres productes especials.

Personal especialitzat presta atenció permanent de 8 del matí a la 1 del migdia, informant al veïnat de com fer ús del servei i ajudant a dipositar cada residu al dipòsit o contenidor corresponent del vehicle.

Els residus que es recullen es traslladen al final de cada jornada a la deixalleria fixa adscrita al municipi i, posteriorment, a un centre gestor per al seu posterior reciclatge o recuperació, segons escaigui.

Darrera actualització: 27.03.2023 | 10:54