Nou servei de deixalleria mòbil de la Mancomunitat Penedès-Garraf a Sant Pere de Riudebitlles

Dilluns, 27 de març de 2023 a les 00:00

Aquest dimarts 28 de març comença el servei de deixalleria mòbil que s’ubicarà cada dues setmanes alternant tres ubicacions en el municipi entre les 8 del matí i l’1 del migdia.

La deixalleria mòbil és un vehicle de transport amb una zona de contenidors per a la recollida i emmagatzematge de residus, sent un punt de proximitat per gestionar aquells residus de petites dimensions que no podem dipositar a la recollida domiciliària.

Quinzenalment i de manera alterna, s’ubicarà a la plaça del Terraplè, la plaça Guifré i a la plaça del Paper.

A la deixalleria mòbil s’hi poden portar residus com aerosols, material electrònic, vidre (ampolles), tòners, bombetes i fluorescents, petits electrodomèstics, olis vegetals, piles, pintures i vernissos, càpsules de cafè, olis minerals, tèxtil i roba i bateries, entre d’altres productes especials.

Personal especialitzat presta atenció permanent de 8 del matí a la 1 del migdia, informant al veïnat de com fer ús del servei i ajudant a dipositar cada residu al dipòsit o contenidor corresponent del vehicle.

Els residus que es recullen es traslladen al final de cada jornada a la deixalleria fixa adscrita al municipi i, posteriorment, a un centre gestor per al seu posterior reciclatge o recuperació, segons escaigui.

Darrera actualització: 27.03.2023 | 10:54

Imatges