Presentació de la “Cooperativa Sant Jeroni’s Factory"

Divendres, 4 de de març de 2022 a les 00:00

Aquest dijous, 3 de març del 2022,  l’alumnat de 6è de primària de l’escola Sant Jeroni, van presentar l’acte de constitució de la cooperativa  Sant Jeroni’s factory a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Pere de Riduebitlles,  en el marc del Programa “Cultura Emprenedora a l’ Escola” ,desenvolupat amb la col·laboració del servei d’ emprenedoria de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

L’ objecte de la recepció ha estat la presentació a l’ Ajuntament del projecte de creació d’ una cooperativa integrada pels propis alumnes, amb denominació “Cooperativa Sant Jeroni’s Factory”-a través de la qual es posarien a la venda productes de l’ hort i altres productes naturals.

Des dels alumnes de 6è de primària de l’ escola Sant Jeroni compareixents fan la presentació dels càrrecs de Presidents/Secretaris/Tresorers determinats segons els estatuts societaris que documentalment són formalment aportats a l’ Ajuntament en aquest mateix acte.

Exposen els alumnes compareixents que les finalitats bàsiques de la cooperativa serien el finançament d’ una aportació del 10% dels beneficis a una entitat social/ONG, així com cobrir la despesa econòmica derivada del viatge de fi de curs previst, juntament amb el reintegrament a tots els socis de l’ aportació econòmica inicialment realitzada.

Sent que les activitats de la societat cooperativa es desenvoluparien principalment al municipi de Sant Pere de Riudebitlles, se sol·licita per part dels alumnes compareixents en la seva condició de socis cooperativistes a l’ alcaldia la tramitació i si s’escau concessió dels pertinents permisos municipals.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 12:51

Imatges

coop