Residència creativa a Sant Pere de Riudebitlles

Dimarts, 20 de juliol de 2021 a les 00:00

Durant el Festival EVA21, Jordi Font ha està fent una residència creativa a Sant Pere de Riudebitlles per preparar el seu nou espectacle, ELLS I JO

Jordi Font és actor i creador, i ha participat en nombrosos projectes teatrals i també audiovisuals, entre els quals destaquen l’espectacle immersiu “LA FESTA” (Fira Tàrrega 2019) o espectacles infantils com “El bosc com balla” (FETEN 2019) i “Joc de Cadires” (Mostra d’Igualada 2019). 

Durant el Festival EVA21, Jordi Font ha estat fent una residència creativa a Sant Pere de Riudebitlles per preparar el seu nou espectacle, ELLS I JO, del qual presentarà ens en presentarà una mostra el dissabte 24 de juliol a la Font dels Quadres.
 

ELLS I JO
 

JO quan era petit sempre agafava una branca i amb ella llençava raigs de foc o m’enfrontava a una bruixa en un casalot. Els gossos de casa a estones eren els meus deixebles i en altres eren els meus guardians. El camí era una missió a completar abans que tot de criatures d’un altre univers s’apoderessin de tot el món. A vegades, l’avi sortia cridant per aturar la baralla entre els gossos de casa, o me mare em deia que tirés aquella branca plena de fang que em deixava el jersei fet un nyap.

El que ELLS no veien era que en qualsevol moment podia venir la pesanta a emmalaltir-te, els nyítols per menjar-te la memòria o les dones d’aigua per cantar sens parar. Però ara em pregunto: Només puc veure una baralla de gossos? Només puc veure unes simples branques caigudes dels arbres? Com me’l miro, el món?

Activitat gratuïta amb reserva prèvia:
Per correu a escolesvelles@gmail.com o a b.st.pereriu@diba.cat
Per telèfon als números 938 995 494 o 936 558 218

Darrera actualització: 20.07.2021 | 14:13