SANT PERE DE RIUDEBITLLES AMB L'AGENDA 2030 DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

Dimarts, 9 de febrer de 2021 a les 00:00

L'ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la cooperativa El Risell, ha certificat els 17 objectius de desenvolupament sostenible basats en els acords de les Nacions Unides vers l’agenda 2030. 

Aquests objectius impliquen a totes les persones, els àmbits i les  activitats del municipi.

S'ha fet un estudi acurat on és relacionen cinc  objectius essencials,  les persones, el planeta, la pau, la prosperitat i la participació col·lectiva.

Per aconseguir  erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres.

 

L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles desenvolupa una gran quantitat d’actuacions, segons la diagnosi realitzada per la cooperativa El Risell. Amb aquesta  diagnosi s'han tingut en compte un total de 98 accions que aconsegueixen assolir tots els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Segons l'informe de la diagnosi efectuada, Sant Pere de Riudebitlles és un municipi clarament compromès amb la sostenibilitat, la reducció de les desigualtats, la prevenció en salut i l'educació, que es demostra amb una gran quantitat d’accions vinculades als ODS. No obstant això, hi ha  marge de millora en alguns aspectes concrets. Els propers passos seran analitzar la capacitat de millora i incidència  en les accions planificades i les realitzades en l'actualitat.

 

És un compromís urgent del nostre municipi amb el planeta i que és reclama cada dia amb més premura  des de tots els agents internacionals compromesos. 

Darrera actualització: 09.02.2021 | 13:09