Sant Pere de Riudebitlles amb Ucraïna

Dimecres, 1 de març de 2023 a les 00:00
A conseqüència de la invasió russa a Ucraïna, aquest Ajuntament, va fer arribar informació als vilatans del nostre municipi, de la necessitat de donar suport a totes les víctimes del conflicte i ajudar amb la recollida d'aliments, material sanitari, roba i estris varis. També amb la possibilitat de fer aportacions econòmiques a través de comptes bancaris i per SMS.
 
Es va fer la crida de solidaritat a través de les xarxes i cartells, la resposta de la ciutadania va ser molt receptiva, fent aportacions econòmiques i material divers amb l'ajuda de persones voluntàries es va poder enviar a través de l'Església Evangèlica de Vilafranca del Penedès, ja que havien organitzat expedicions de subministraments als països propers a Ucraïna.
 
En diferents dates, es van entregar 11 caixes amb aliments, roba per infants, material d'higiene personal, llençols i mantes, i 13 caixes amb roba d'hivern per infants, dona i home.
 
Des de l'Ajuntament, agraïm el suport dels voluntaris, la seva bona predisposició, interès i solidaritat per pal·liar les angoixes que comporta una situació com la que està passant el poble d'Ucraïna, esperant que aquest malson s'acabi ben aviat.
Darrera actualització: 07.03.2023 | 17:47

Imatges