Sant Pere de Riudebitlles promou la transformació digital i la sostenibilitat dels embalatges al territori

Dijous, 26 de de maig de 2022 a les 00:00

El mes de març, Sant Pere de  Riudebitlles va acollir la jornada “Smart Factory al sector del packaging” en el nou espai creatiu del municipi, el Molí de Cal Xerta.

L’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb la col·laboració del Packaging  Cluster i Probosc, i el suport de la Diputació de Barcelona, van organitzar la jornada “Smart Packaging al sector del packaging”, un punt de trobada amb focus en la Indústria 4.0 i la transformació digital, amb l’objectiu de millorar la competitivitat de les empreses.

L’alcalde de Sant Pere de Riudebitlles, Joan Llort; la consellera comarcal d'Empresa i Ocupació i de Productes de la Terra, Cristina de la Cruz, i el cap del Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Èric Gomez, van ser els encarregats de donar la benvinguda als prop de 40 assistents.

Aquest projecte mancomunat té com a objectiu treballar totes les baules d’aquesta gran cadena de valor per fomentar un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari mitjançant l’impuls de la tecnologia i l’acompanyament a la transició digital de les persones i les empreses de l’Alt Penedès.

La jornada tenia com a finalitat identificar les darreres tendències i solucions sobre embalatge intel·ligent de la mà de les empreses referents a la comarca, amb la l’objectiu d’avançar en la digitalització d’aquestes empreses i crear nous llocs de treball.

 

 

 

Darrera actualització: 26.05.2022 | 14:40

Imatges

Smart factory