Substitució de lluminàries al barri Cel Blau

Dimarts, 29 de novembre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles ha contractat la substitució de les lluminàries existents per lluminàries amb tecnologia led a tot el barri del Cel Blau amb un cost total de 24.140,59 euros iva inclòs dels quals 18.892,49 € estan subvencionats íntegrament per la Diputació de Barcelona a través del Programa sectorial d’actuacions per a fer front a l’emergència climàtica, un dels objectius del qual és el finançament d’accions per la millora de l’eficiència i reducció del consum de l’enllumenat públic.

 

L'actuació s’emmarca amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides: ODS 7. Garantir l’accés a una energia assequible, segura, sostenible i moderna per a totes les persones i l’ODS 13. Adoptar les mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els efectes d’aquest.

 

Amb l’esmentada actuació es dona continuïtat a l’aposta de l’Ajuntament per un model de municipi ecològic i respectuós amb el medi ambient mitjançant la millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic iniciada amb l’execució del projecte d’àmbit supramunicipal “Penedès, municipis compromesos amb la sostenibilitat” que va suposar la substitució d’un total de 193 lluminàries del barri de l’Altra Banda, Barri Vell, C/ Vilafranca i Torrent Cuitó a més d’una reducció important dels costos econòmics que assumeix l’Ajuntament per aquest servei.

Darrera actualització: 29.11.2022 | 09:50