Torna la fira de Cervesa Artesana Riudebirres

Dimarts, 17 de de maig de 2022 a les 00:00

El proper dissabte 21 de maig torna la fira de Cervesa Artesana Riudebirres

Després de dos anys sense poder-se celebrar, aquest 2022 torna una de les fires referents de la Cervesa Artesana a la Vegueria Penedès.

St. Pere de Riudebitlles es situa de nou al mapa donant suport als productors de Cervesa Artesana i natural del Penedès. L'edició d'enguany comptarà amb la presència de 8 cerveseres; Bripau com a cervesa local, Ales Agullons de Mediona i Molí Xic de Torrelavit, Cervesa Espiga de St. Llorenç d'Hortons, La Castellera de Vilafranca, La Sitgetana de Sitges-Garraf i Minairons i Espina de Ferro de l'Anoia.

La fira començarà a les 16h. i es farà com els altres anys a la Plaça de Paper, un lloc idoni per gaudir de la cervesa artesana en un espai familiar i agradable. 

Durant la fira també hi haurà actuacions musicals de Biel Esteve i Pol Peñafiel i servei de menjar; food truck, el Cafè de la Laia i la Polleria Cal Salas.

Riudebirres és possible gràcies a l'organització de la Colla de Diables Riudefoc i la col·laboració de Més Poble CUP i l'Ajuntament de St. Pere de Riudebitlles.

 

Més informació: 

https://www.instagram.com/diables_riudefoc/

https://www.facebook.com/riudebirres/

https://www.santperederiudebitlles.cat/actualitat/agenda/2637-riudebirres.html

Darrera actualització: 17.05.2022 | 14:10