Torneig de Futbol 7

Dimecres, 6 de juliol de 2022

El cap de setmana del 2 i 3 de juliol es va disputar el Torneig de Futbol 7 - Copa Penedès TV – Gran Premi Consell Comarcal (categoria infantil), amb la col·laboració de Penedès TV i mitjançant l'Associació per la Promoció de l'Esport. Organitzat pel Consell Comarcal de l'Alt Penedès.

Els equips que van participar estaven formats per jugadors que representaven el seu municipi, nucli urbà o barri com:

Sant Quintí de Mediona, Vilafranca del Penedès, Avinyonet, Òlerdola, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Sadurní d’Anoia, la Llacuna/Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Gelida, els Monjos, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Martí Sarroca, Subirats,Torrelles de Foix i
la Granada.

El torneig era una fase de 4 grups. L'equip de Sant Pere de Riudebitlles va guanyar 3 partits dissabte amb els següents resultats: Vilafranca Blau 5-0, Olèrdola 4-2, Torrelles 4-1 i empat amb els Monjos.
Tot i que el Riudebitlles va guanyar 3 partits dissabte, es va posicionar com a segons de grup per tenir pitjor diferència de gols que els Monjos.

Diumenge el Riudebitlles va jugar a la semifinal de segons contra el Subirats i va guanyar 7-1.
A la final de segons, el resultat va ser a favor de l'equip Riudebitllenc durant els penals després d'empatar a 0-0 el partit contra el Vilafranca Vermell.

L'equip de Sant Pere de Riudebitlles va acabar el torneig en la posició de campions dels segons i 5ns a la classificació general.

Darrera actualització: 6.07.2022 | 14:41