!ÚLTIMES PLACES¡ CURS DE PREPARACIÓ PER L'ACTIC BÀSIC

Dimecres, 7 de juny de 2023 a les 00:00

 

L'objectiu del curs és facilitar als participants els coneixements i el suport necessari per a preparar els continguts que s’inclouen en el nivell BÀSIC del certificat ACTIC per tal que els aspirants puguin afrontar amb garanties la prova d’acreditació ACTIC.

Adreçat a persones en situació d'atur i inscrites al Servei Local d'Ocupació.

Dies de la formació: 21, 23, 26, 28 i 30 de juny de 9:30 a 14:30 hores

INSCRIU-TE!


Què és l'ACTIC?

La sigla ACTIC correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”.

L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

L’ACTIC permet a qualsevol persona demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador que s’avalua automàticament. La prova és telemàtica, encara que s’ha de fer en un centre col·laborador reconegut per la Generalitat.

Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (1, 2 o 3, respectivament) de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració. Aquests certificats són una eina que pot facilitar l'obtenció d'una feina, la promoció professional, l'accés a eines d’aprenentatge virtual o l'obtenció d'una certificació professional.

Darrera actualització: 07.06.2023 | 16:12