Notícies

 • plaça de l'escola Millores a la plaça de l'Escola del Passeig Sant Jeroni 12 d'abril de 2021

  L’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles  ha dut a terme obres de millora i manteniment  a diferents espais del municipi.

  La plaça de l'escola ara compta amb la instal·lació de taules i bancs per a poder gaudir d'aquest espai de forma cívica i comunitària

 • Noves mesures COVID fins al 19 d'abril 8 d'abril de 2021
  ➡ Restringida de nou l’entrada i sortida de la comarca sense motiu justificat
  ➡ La mobilitat laboral només es permet quan no es pot teletreballar
  ➡ Les mesures entren en vigor divendres 9 d'abril
 • Convocatòria de Ple Municipal 7 d'abril de 2021

  DIA: 8/04/2021

  HORA: 19:00 h.

  LLOC: Sala de plens

  SESSIÓ: Extraordinària

 • Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID19 L’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles col·labora amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès en el Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID19. 7 d'abril de 2021

  El Consell Comarcal de l’Alt Penedès està duent a terme durant aquest any, el Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID19 de l’Alt Penedès. Aquest projecte tracta de ser un instrument per poder mitigar l’impacte de les afectacions produïdes per la pandèmia d’acord amb les característiques i especificitats del territori, per tal de promoure la recuperació econòmica i la creació d’ocupació en el menor temps possible.

  Des de l’Ajuntament de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, en aquesta primera fase, s’ha participat en la realització del diagnòstic del territori i actualment es treballa per a detectar i recollir les necessitats de cada sector empresarial en tots els municipis de la comarca. Per aquest motiu, fem difusió d’una enquesta dirigida al teixit empresarial que podeu trobar al següent enllaç Web del Pla de Reactivació Socioeconòmica de l’Alt Penedès on poder exposar aquells aspectes que puguin reactivar l’economia del territori.

 • canvi lluminàries Canvi de lluminàries a Sant Pere de Riudebitlles 6 d'abril de 2021

  S’han canviat el 90% de llumeneres públiques del municipi  per tecnologia LED, amb un estalvi energètic , econòmic i eficiència del 79% , i la reducció més important en emissions que contaminen  el sistema ecològic i atmosfèric.  

   

 • skate Avui és el Dia Mundial de l’Activitat Física! Cada pas compta 6 d'abril de 2021

  Per tal de promoure l’activitat física, l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles ha realitzat diferents projectes a l’aire lliure.

  Per una banda ha instal·lat aparells de gimnàstica per a la gent gran a la plaça del paper. Amb aquest aparells es poden fer diversos exercicis per treballar l’esquena, els braços i les cames.

  Per una altra banda, instal·la un circuit de calistènia, Workout Action Total, a la zona  adjunta a la pista de futbol de la plaça de la Llibertat. Aquest tipus de circuit és una zona molt freqüentada per adolescents i joves, i s'ha volgut ampliar l'espai amb aquest circuit junt amb l'skatepark que s'ha acabat de instal·lar la darrera setmana del mes de març.

  Amb aquesta instal·lació,  l'Ajuntament, vol facilitar la realització de l'activitat física a l'aire lliure sense cap mena de despesa econòmica per a l'usuari, a través d'un parc públic obert als joves i a la població en general.

   

 • Cartell tancament MAT Tancament puntual de la biblioteca MAT per trasllat 31 de març de 2021

  Us comuniquem que la biblioteca MAT romandrà tancada a partir del proper 24 d'abril de 2021 per trasllat al Casal dels MArquesos de Llió.

  Es preveu que la inauguració sigui el 29 de juy de 2021

 • 29 març Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 29 de març a Catalunya 26 de març de 2021

  A partir del dia 15 de març es van posar en marxa algunes modificacions de les mesures per contenir la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2, obrint algunes activitats. L’estancament dels indicadors epidemiològics i assistencials fan que a partir del dia 26 de març es paralitzi l’obertura i es mantinguin les mesures. Aquestes, romandran vigents fins el proper dia 9 d’abril (inclòs).

  Aquí es detalla tota la informació:

  Infografia

  + info

 • Abril cultural 26 de març de 2021

   

  Coincidint amb Sant Jordi, Ajuntament, biblioteca, Ona Bitlles, Micro Troupe i  altres entitats  faran possible una programació variada de foment de la lectura, dansa, col·loquis, xerrades i espectacles.

  Clica i informa't: Sant Pere de Riudebitlles  proposa un abril cultural.

 • sant jordi S’obre la convocatòria del Concurs Literari de Sant Jordi i del Concurs de Dibuix Sant Jordi a Sant Pere de Riudebitlles 24 de març de 2021

  Amb el suport de l'Ajutament de Sant Pere de Riudebitlles, des de la Biblioteca M. Àngels Torrents i Riudelletres, s'organitza el Concurs literari, i des de l'emissora municipal Ona Bitlles, s'organitza el Concurs de dibuix

   

 • pont nou 22.03 Parc del Pont Nou dilluns 22 de març 2021 net i recollit 22 de març de 2021

  Després d'un cap de setmana nefast per l'entorn d'aquest espai verd i meravellós del nostre poble, els serveis de neteja de l'Ajuntament han procedit a la seva neteja.

   

 • Els veïns i veïnes decideixen la proposta definitiva de la futura urbanització del C/Nou 17 de març de 2021

  Vídeo recompte vots

  El passat 12 de març va finalitzar el termini de votació en el procés de participació ciutadana per decidir la proposta definitiva de la futura urbanització del C/ Nou, sent l’escollida la proposta 2 amb un pressupost d’execució de 549.013,92 € iva inclòs que contempla un paviment continu de llambordes amb franges laterals i recollida d’aigües central.

 • 8m 2021 Acte de commemoració del dia internacional de la Dona Treballadora 15 de març de 2021

  Diumenge va tenir lloc l'acte de commemoració del 8M

 • dia de l'arbre Dia de l'arbre 15 de març de 2021

  Diumenge 14 de març va tenir lloc la plantada de l'arbre .

  Moltes gràcies a tothom qui hi ha participat.

 • Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 15 de març a Catalunya Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 15 de març a Catalunya 12 de març de 2021

  A partir del dia 15 de març es posen en marxa algunes modificacions de les mesures per contenir la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. 

  Més informació

  Infografia

 • solidaritat Iniciativa solidària : la gent gran amb les persones refugiades i joves migrats sols. 1 de març de 2021
  Les tècniques del Programa de Dinamització de Gent Gran de la Diputació a l’Alt Penedes aquest hivern hem dut a terme una iniciativa solidària amb l’objectiu de dinamitzar el col·lectiu de gent gran en temps de confinament. La iniciativa ha consistit en teixir complements d’hivern (gorros, bufandes, colls…) per a les persones refugiades a través de la CCAR (Comissió Catalana d’Ajuda als Refugiats) i per als joves migrats sols, a través d’Actua, cooperativa d’iniciativa social de Vilafranca. 
  Abans de final d'any, es van aconseguir més de 250 peces entre els municipis de Mediona, Sant Quintí de Mediona, Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, Avinyonet, Sant Cugat Sesgarrigues, La Granada, St.a Fe, Puigdàlber i el Pla del Penedès, que van ser entregats a les persones corresponents de diferents centres: SPAAI Llar Avinyonet, SPAAI Llar Josep Raventós d'Ordal, SPAAI Llar Vilanova i a un pis assistit per a joves extutelats de Vilafranca. Paral·lelament, més enllà del Penedès, també es van fer arribar als beneficiaris dels dispositius residencials d'acollida dels programes que gestiona la CCAR, a Barcelona. 

   

   
 • vacuna covi-19 Campanya de vacunació Covid-19 24 de febrer de 2021

  A partir d’avui, dimecres 24.02.2021, es comença a vacunar als majors de 80 anys.

 • VEHICLES L'ajuntament adquireix nous vehicles per a la flota municipal 22 de febrer de 2021

  Per una banda, s’ha adquirit un vehicle, de la marca  Nissan e-NV200,  100% elèctric, compacte, polivalent i equipat amb tecnologia Intelligent Mobility. Amb una bateria de 40 kWh.  Amb una autonomia teòrica de 350Km. que ens permet un estalvi econòmic d’uns 2000€ en consum energètic durant els quatre anys i, el més important,la reducció del 100% en emissions de CO2. 

 • Nou sistema de reserves online de pistes amb l'APP RESERVAPLAY a SANT PERE DE RIUDEBITLLES 19 de febrer de 2021
  A partir d'avui ja pots reservar pista amb un clic des del mòbil amb la nova APP ReservaPlay!
  Registra't i reserva, fàcil i ràpid!
  (si ja ets soci, trobaràs les teves dades d'accés al teu email)
   
   
   
 • carnestoltes Resum Carnestoltes 2021 18 de febrer de 2021
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49