Agenda

 • cartell UNAIUNA Fem Dansa Riudebitlles. Cia Unaiuna Diumenge, 23 d'agost de 2020 (De 20.00 h a 21.00 h)

  Dosis 

  Premi Art Jove de Dansa Contemporània Balears i Premi SóloDos en Danza

  Dues dones juguen amb els límits de l’enteniment. Aquell lloc en el qual pots inhibir-te dels pensaments aliens, d’allò que et rodeja o del que tu penses. Els seus cossos també juguen, a ser un de sol amb dos rols diferents, s’entrellacen i busquen punts d’inflexió comuns.

  All-Inclusive

  La figura del guiri, el turista que podem trobar-nos al passeig marítim, vestit amb bermudes i sandàlies amb mitjons i amb la càmera penjant del coll, sol ser el blanc de les nostres burles. Però, què passa quan nosaltres som els guiris? Quan viatgem a l’estranger i, sense voler, reproduïm el clixé que tant ens fa riure? Com es refereix a nosaltres la gent dels països que visitem? Són preguntes que planteja aquesta proposta, amb molta energia i sentit de l’humor.

  Cia. UNAiUNA neix de la relació de Laura Lliteras i Marina Fullana. Ambdues Les dues artistes mallorquines tenen han rebut la la formació de dansa clàssica, contemporània i coreografia a l’Institut del Teatre, on van acabar formant part de la jove companyia IT Ddansa. Després van formar la cia companyia UNAiUNA,  amb la qual han creat tres peces: DOSIS (premi Art Jove de dansa contemporània i el premi SóLODOS en Danza), que ha girat per Espanya, Europa i Costa Rica; All-Inclusive, i el seu darrer treball, GALEJAR (working progress).

 • Taller d'activitat física Taller d'activitat física a l'aire lliure Dimarts, 1 de setembre de 2020 (De 19.00 h a 20.30 h)

  Torna el taller d'activitat física a l'aire lliure

  Dimarts i dijous a les 19h

  a la Plaça del Paper

  A partir de 55 anys

  Cal inscripció prèvia. Places limitades

 • transmissions FEM DANSA "Tansmissions" Dissabte, 12 de setembre de 2020 (De 19.00 h a 21.00 h)

  Tansmissions és una conferència espectacle que combina música, audiovisuals, paraula i moviment en viu per a explicar les danses urbanes en totes les seves  dimensions. Ofereix un discurs dinàmic i accessible per a tots els públics. 
  Amb Guille Vidal i Xavi Casado
   

 • Riudelletres RIUDELLETRES Diumenge, 27 de setembre de 2020 (De 10.00 h a 19.30 h)

  Trobada professional per a la recerca de noves fórmules de promoció de la literatura

Darrera actualització: 15.06.2015 | 13:11
Darrera actualització: 15.06.2015 | 13:11