Notícies

 • ACTE VANDÀLIC NOU ACTE VANDÀLIC 23-03-2023

  Aquests dies hem patit un nou acte vandàlic, els arbres que es van plantar el dia 5 de març pel Dia de l’Arbre, malauradament els han arrencat d'arrel.

 • castellbell Sortida a Castellbell i el Vilar, dins el Cicle de passejades per a la gent gran 21-03-2023

  Dijous 13 d'Abril es farà la última sortida del Cicle de passejades per a la gent gra, a Castellbell i el Vilar, juntament amb les companyes de Balsareny i Pineda de Mar.

  La ruta escollida per a la passejada és una ruta circular que és el punt neuràlgic dels camins Ignasià, Sant Jaume i Camí Oliba, on en pocs kilòmetres es concentren esglésies d’estil romànic de molt interès amb un paisatge de fons incomparable que és Montserrat. La millor època per realitzar aquesta ruta és al mes d’abril-maig, per veure l’esplendor dels camps del pla del Masroig. És una ruta amb poc desnivell (si que hi ha petits trams de pujada i baixada) amb molt bones vistes i amb molts llocs d’interès. El recorregut ens permet gaudir, sempre sota la mirada de la muntanya de Montserrat d’una gran diversitat de paisatges: boscos de pi blanc, alzines i roures entre els quals creixen l’esparreguera i llentiscle; l’indret està modelat per la mà de l’home, on s’escampen els camps de cereals; torrents on la vegetació creix ufanosa i desendreçada i que dóna un caire un xic feréstec a aquest bucòlic entorn.

  La sortida serà a les 8h de la plaça del paper (davant el consultori) i l'hora prevista de tornada és a les 15h.

  Què cal portar: esmorzar, aigua, dinar, pals de marxa nòrdica i calçat còmode.

  Inscripcions fins el divendres 31 de març a les Escoles Velles.

 • Pont Nou NOU ACTE VANDÀLIC 16-03-2023

  Nou acte vandàlic al Pont Nou, robatori de la tanca.

  Lamentem aquesta falta de civisme que afecta al nostre municipi.

 • totes Cicle de passejades per a la gent gran a Pineda de Mar 16-03-2023

  Dimecres 15 de març  la gent de Sant Pere de Riudebitlles va visitar Pineda de Mar, junt amb les companyes de Balsareny i Castellbell i el Vilar. Un total d'unes 150 persones han pogut gaudir d'aquesta passejada.

 • caminant Sortida de diumenge 12 de març. 15-03-2023

  El passat 12 de març el Grup de Recerques Històriques va organitzar la sortida mensual des des St Pere, Torrelavit, Rancho Santa Ana, carrer del Bosc i tornada a St Pere.

   

 • Casa de la Vila Dia Mundial de l'endometriosi 14-03-2023

  El 14 de març és el Dia Mundial de l'endometriosi, la Casa de la Vila es va il.luminar de color groc.

 • Sala de plens PLE ORDINARI 15/03/2023 10-03-2023

  DIA: 15/03/2023
  HORA: 19:00 h.
  LLOC: Sala de plens
  SESSIÓ: Ordinària

 • CUEME 2n Any del Projecte CuEmE “Cultura emprenedora a l'escola” 08-03-2023

  CuEmE és un programa per treballar l’autonomia, la iniciativa personal i l’emprenedoria al darrer cicle de primària, on es fomenten les competències i els valors de l’emprenedoria i el cooperativisme, ja que l’escola i els infants que hi participen creen i gestionen una cooperativa durant el curs escolar.

 • SOLIDART SOLIDART, un projecte interdisciplinari obert a la comunitat educativa. 07-03-2023
  L’alumnat de 3r d’ESO de l'IES Intermunicipal del Penedès van inaugurar el 3 de març a les 19 h l’exposició  "Solidart" a la Biblioteca de Sant Sadurní d'Anoia. “Solidart” és un projecte interdisciplinari que treballa el Renaixement i el Barroc des de diferents matèries. Tot el treball fet es mostrarà en una exposició que durarà tot el març i es clausurà amb una subhasta de les obres exposades en benefici d’una ONG del territori.
 • Sant Pere de Rudebitlles amb Ucraïna Sant Pere de Riudebitlles amb Ucraïna 01-03-2023
  A conseqüència de la invasió russa a Ucraïna, aquest Ajuntament, va fer arribar informació als vilatans del nostre municipi, de la necessitat de donar suport a totes les víctimes del conflicte i ajudar amb la recollida d'aliments, material sanitari, roba i estris varis. També amb la possibilitat de fer aportacions econòmiques a través de comptes bancaris i per SMS.
   
  Es va fer la crida de solidaritat a través de les xarxes i cartells, la resposta de la ciutadania va ser molt receptiva, fent aportacions econòmiques i material divers amb l'ajuda de persones voluntàries es va poder enviar a través de l'Església Evangèlica de Vilafranca del Penedès, ja que havien organitzat expedicions de subministraments als països propers a Ucraïna.
   
  En diferents dates, es van entregar 11 caixes amb aliments, roba per infants, material d'higiene personal, llençols i mantes, i 13 caixes amb roba d'hivern per infants, dona i home.
   
  Des de l'Ajuntament, agraïm el suport dels voluntaris, la seva bona predisposició, interès i solidaritat per pal·liar les angoixes que comporta una situació com la que està passant el poble d'Ucraïna, esperant que aquest malson s'acabi ben aviat.
 • podium La patinadora del CPA Riudebitlles Mireia Montserrat va quedar en 1a posició de categoria Sènior. 23-02-2023

  La patinadora del CPA Riudebitlles Mireia Montserrat va participar el passat 11 i 12 de Febrer al “trofeo nacional Vila d’ Alginet” al país Valencià i va quedar en una meritòria 1a posició de categoria Sènior. Trofeu on hi havia representacions de diverses federacions com ara l’ Asturiana, la d’ Aragó, la de Madrid entre d’ altres.

  S’ hi va poder classificar ja que va quedar 1a en el nivell 9 sènior de Catalunya la passada temporada 2022.

  Va anar-hi amb una expedició de la Federació Catalana de Patinatge juntament amb altres patinadors/es classificats dels nivell 9.

 • mòbil Taller de mòbil 23-02-2023

  Divendres 10, 17, 24, 31 de març i 14 d'abril

  De 10 a 11:30h a les Escoles Velles

  Inscripcions gratuïtes a les Escoles Velles

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49