Campanyes i iniciatives municipals

 • voltem-la VOLTEM-LA AQUEST ESTIU 5 de juliol de 2021

  Campanya de l'Associació de Comerç Riudebitlles amb el suport de l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles

  De l'1 al 31 de juliol.

  Guanya 40€

  Sorteig el 3 d'agost a les Escoles Velles

 • carre nou. proposta votada RIUDEBITLLES PARTICIPA 22 de febrer de 2021

  L’Ajuntament obre un procés de participació ciutadana perquè els veïns i veïnes del municipi puguin escollir una de les 3 propostes presentades pel Projecte del Carrer Nou.

 • joves Pla Local de Joventut 2020-2024 SPR 17 de febrer de 2021

  Les Escoles Velles  és un equipament municipal que forma part de l' Oficina Jove de l'Alt Penedès ,Dinamo

  Telèfon: 938995494

  correu electrònic: escolesvelles@gmail.com

   

   

 • SLO Dinamització econòmica i servei local d'ocupació 17 de febrer de 2021

  Tant si estàs buscant feina com si vols millorar les teves competències és un bon moment per formar-te online de manera grautïta i preparar-te per quan es reactivi el mercat de treball.

  Si tens dubtes o necessites assessorament el Servei Local d’Ocupació continua actiu.

  Posa’t en contacte a través del correu electrònic ocupacioriudebtilles@gmail.com,o truca a l’Ajuntament al 93 8995061

 • sexualitat Sexualitat Sana 30 de novembre de 2020

  Des del Servei Jove de l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, a les Escoles Velles, i la Biblioteca Municipal M. Àngels Torrents, es promou aquesta campanya de l'Agència Catalana de Joventut.

  La Biblioteca posa a disposició dels joves un recull bibliogràfic sobre diferents temes relacionats amb el sexe i el gènere.

   

 • FEM DANSA FEM DANSA 23 de novembre de 2020

  El Fem Dansa és una iniciativa, liderada per l'APdC amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu, per una banda, atansar el creador a la comunitat local (fer vida al municipi) i, de l'altra, permetre que la ciutadania s'atansi a la dansa com a disciplina artística.

 • Servei comunicacions whatsapp de l’Ajuntament 9 de setembre de 2020

  L’Ajuntament  de Sant Pere de Riudebitlles, a través de les Escoles Velles, ha activat el servei de missatgeria de Whatsapp a través del qual es difondran missatges puntuals sobre temes relacionats amb l’agenda, serveis públics, subvencions, bonificacions o incidències.

  El servei serà unidireccional i els usuaris no podran interactuar entre ells ja que no es tracta d’un xat sinó d’un grup de difusió de missatges.

  Les Escoles Velles no respondrà cap missatge rebut a través d’aquest canal.

 • teleassitència Servei de Teleassistència municipal universal i gratuït 28 de juliol de 2020

  L' Ajuntament de Sant  Pere de Riudebitlles ha decidit donar prioritat al Servei de Tele-assistència municipal, a partir d'aquest mes de juliol passa a ser un servei universal gratuït per totes les persones que en tinguin dret i empadronades al  municipi.

 • Campanya de comerç de proximitat per Nadal Campanya de comerç de proximitat per les festes de Nadal 20 de desembre de 2019

  Per Nadal, si compres a Sant Pere de Riudebitlles, hi surts guanyant.

 • 2019_12_logo_arranjament_habitatges Programa d'Arranjament d'Habitatges per la gent gran 12 de desembre de 2019

  L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, mitjançant el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, ha pogut participar en el Programa d'Arranjament d'Habitatges per a les persones grans des de l'any 2018, fins a enguany. En total hi ha hagut  7 persones beneficiàries, a les que sel's ha adatpat el lavabo principalment, amb l'objectiu d'eliminar les barreres arquitectòniques i facilitar la vida d'aquestes persones i els seus cuidadors.  Per a l'any vinent, sol·licitarem altre vegada aquest servei a la Diputació de Barcelona, a veure si podem anar cobrint les necessitats de les nostres persones grans més necessitades.

Darrera actualització: 18.12.2019 | 18:15
Darrera actualització: 18.12.2019 | 18:15