Campanyes i iniciatives municipals

 • INFO PORTA A PORTA Servei de recollida selectiva de residus Porta a Porta 05/07/2022

  El 29 de juliol començarà a Sant Pere de Riudebitlles un nou sistema de recollida de deixalles: el model porta a porta amb la incorporació de la tecnologia SMART. 

   

 • sortida Jove Pla Local de Joventut 2020-2024 SPR 01/02/2022

  Les Escoles Velles  és un equipament municipal que forma part de l' Oficina Jove de l'Alt Penedès, Dinamo

  Activitats, assessorament en matèria de joventut i altres. Apropa't i informa't! 

  Telèfon: 938 995 494

  correu electrònic: escolesvelles@gmail.com

 • banner servei Servei de dinamització econòmica i ocupació 12/01/2022

  Dimecres, de 9 a 14h a l'Ajuntament. Cal demanar cita prèvia.

  El servei ofereix assessorament a les persones en recerca de feina o millora laboral i orienta als usuaris/es sobre les opcions formatives existents.

  El Servei també ofereix assessorament a les empreses i emprenedors del municipi.

  Curs de formació del sector del transport ( Inscripcions obertes aquí)

 • FEM DANSA Fem dansa 11/01/2022

  El Fem Dansa és una iniciativa, liderada per l'APdC amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu, per una banda, atansar el creador a la comunitat local (fer vida al municipi) i, de l'altra, permetre que la ciutadania s'atansi a la dansa com a disciplina artística.

 • sexualitat Sexualitat Sana 10/01/2022

  Des del Servei Jove de l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, a les Escoles Velles, i la Biblioteca Municipal M. Àngels Torrents, es promou aquesta campanya de l'Agència Catalana de Joventut.

  La Biblioteca posa a disposició dels joves un recull bibliogràfic sobre diferents temes relacionats amb el sexe i el gènere.

   

 • Servei comunicacions whatsapp de l’Ajuntament 09/09/2020

  L’Ajuntament  de Sant Pere de Riudebitlles, a través de les Escoles Velles, ha activat el servei de missatgeria de Whatsapp a través del qual es difondran missatges puntuals sobre temes relacionats amb l’agenda, serveis públics, subvencions, bonificacions o incidències.

  El servei serà unidireccional i els usuaris no podran interactuar entre ells ja que no es tracta d’un xat sinó d’un grup de difusió de missatges.

  Les Escoles Velles no respondrà cap missatge rebut a través d’aquest canal.

 • teleassitència Servei de Teleassistència municipal universal i gratuït 28/07/2020

  L' Ajuntament de Sant  Pere de Riudebitlles ha decidit donar prioritat al Servei de Tele-assistència municipal, a partir d'aquest mes de juliol passa a ser un servei universal gratuït per totes les persones que en tinguin dret i empadronades al  municipi.

 • Campanya de comerç de proximitat per Nadal Campanya de comerç de proximitat per les festes de Nadal 20/12/2019

  Per Nadal, si compres a Sant Pere de Riudebitlles, hi surts guanyant.

 • 2019_12_logo_arranjament_habitatges Programa d'Arranjament d'Habitatges per la gent gran 12/12/2019

  L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, mitjançant el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, ha pogut participar en el Programa d'Arranjament d'Habitatges per a les persones grans des de l'any 2018, fins a enguany. En total hi ha hagut  7 persones beneficiàries, a les que sel's ha adatpat el lavabo principalment, amb l'objectiu d'eliminar les barreres arquitectòniques i facilitar la vida d'aquestes persones i els seus cuidadors.  Per a l'any vinent, sol·licitarem altre vegada aquest servei a la Diputació de Barcelona, a veure si podem anar cobrint les necessitats de les nostres persones grans més necessitades.

Darrera actualització: 18.12.2019 | 18:15
Darrera actualització: 18.12.2019 | 18:15