Servei Joventut DINAMO


L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, compta, des del mes de novembre del 2020, amb un Pla Local de Joventut, el qual pretén desenvolupar tres línies bàsiques , que a partir del 2021 s'estan promovent a través de diferents actuacions :
 

LÍNIA 1: DINAMITZACIÓ DE LA JOVENTUT DE SANT PERE DE RIUDEBITLLES

Impulsar les polítiques de joventut del municipi. Donar a conèixer els serveis municipals i els recursos de joventut . Augmentar la coordinació amb altres professionals que tenen relació amb joventut.

 

  • CREACIÓ DE L'AULA D'ESTUDI PER JOVES

 

LÍNIA 2:  EMANCIPACIÓ I AUTONOMIA

Donar informació i assessorament sobre l'oferta formativa i sobre els recursos que els i les joves tenen al seu abast - Orientar als i les joves en la recerca de feina i l‘emancipació domiciliar i, si es dóna el cas, derivar-los a altres recursos tant municipals com comarcals - Dotar d’eines i recursos per a prevenir conductes de risc.

 

  • SERVEI LOCAL D'OCUPACIÓ RIUDEBITLLES
  • PUNT TIC ESCOLES VELLES

 

LÍNIA 3: PARTICIPACIÓ

Implicar als joves de Sant Pere de Riudebitlles en la programació d'activitats. Donar suport i visibilitat a les entitats del territori, així com apoderar als joves perquè sorgeixin noves iniciatives. Afavorir l'arrelament de la població jove al territori.

 

  • CREACIÓ DEL BANC JOVE DE VOLUNTARIAT
  • CREACIÓ DEL CANAL DE COMUNICACIÓ: CANAL JOVE ( WHATSAPP)
  • DANSA CREA- PROGRAMA DE DANSA I CREACIÓ AMB UN JOVE COREOGRAF LOCAL I LA REALITZACIÓ DE TALLERS I EDICÓ DEL VÍDEO AMB UN JOVE DIRECTOR DE CINE: https://youtu.be/IEt4H46GDP4
  • INSTAL·LACIÓ D'UN PARC DE CALISTÈNIA  a partir d'una consulta telemàtica als joves. La concreció d’aquest projecte es va realitzar mitjançant una consulta telemàtica, amb una enquesta (Formulari de Google) a  través de la web, Facebook, Whatsapp als joves que hi volguessin participar.

Programa de Formació Professional Ocupacional Dual del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).


Vols formar-te mentre treballes amb un contracte de formació i aprenentatge remunerat?

Si tens entre 16 i 29 anys i tens dificultat per trobar feina continua llegint! 

Et presentem el programa de Formació Professional Ocupacional Dual del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Impulsat i dirigit pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès i amb la col·laboració de CET Penedès en la gestió i impartició de la formació.

Si compleixes els requisits podràs formar-te i a la vegada disposar d’un contracte remunerat en el sector de la restauració. Una formació conduent al Certificat de Professionalitat de nivell 2 HOTR0608 Serveis de restaurant i un contracte de formació i aprenentatge amb una durada d’un any en un dels restaurants col·laboradors: @calblay, @caljoanetvilafranca, @casinocafeteriarestaruant, @platetsperpicar

 

Un programa totalment subvencionat que millorarà les teves possibilitats d’incorporació laboral. 

 

A què esperes? Hi ha 14 places disponibles. Inscripcions fins a l'11 de març a través del següent enllaç:  https://www.cetpenedes.cat/ccapenedes-fpodual/

Darrera actualització: 25.02.2022 | 14:06
Darrera actualització: 25.02.2022 | 14:06