Avisos

 • Avís de software maliciós que suplanta a l’agència tributària 8 d'abril de 2021

  Des de l’Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE) s’ha alertat sobre un software maliciós que, fent-se passar per l’Agència Tributària en ple inici de la campanya de la declaració de Renda, actua mitjançant un correu electrònic amb l’assumpte “Acció Fiscal” per tal de robar dades personals als usuaris.

  En el cos d’aquest missatge se sol·licita a l’usuari l’accés a la Seu Electrònica o a la descàrrega d’un fitxer PDF per a accedir a una presumpte informació fiscal relacionada amb l’usuari. Tan si es clica un com l’altra, l’usuari del correu maliciós serà redirigit a una web on es carregarà el software maliciós.

  Des de l’INCIBE es demana als usuaris que en cas de rebre aquest correu electrònic no l’obrin i procedeixin a eliminar-lo.

 • Concurs literari Sant Jordi o Concurs de dibuix 7 d'abril de 2021

  L’obra s’haurà de presentar abans del dia 18 d’abril del 2021 per internet

 • Visita Els Carrers segueixen sent nostres 31 de març de 2021

  Riudebitlles Territori d'Art - RTd'A, amb el suport de l'Ajuntament de Sant pere de Riudebitlles, et proposa descobrir els carrers de Sant pere de Riudebitlles a través de la Ruta d'Art al carrer i sota el concepte Els carrers segueixen sent nostres 


  Els carrers segueixen sent nostres és la premisa sota la qual es cerquen espais públics i exteriors a Sant Pere de Riudebitlles on exposar, pintar i modificar, de forma efímera, o no.

  La producció i la difusió de l'art contemporani al carrer és l'objectiu de RTd'A i creiem que ha assolit l'objectiu!

  El resultat és una ruta d'art al carrer que no pots deixar de veure!!!  Segueix la ruta a través del mapa i comparteix amb nosaltres la teva experiència! riudebitllesterritoridart i penedesturisme @escolesvellescultura

 • Foto Skate Prac i Calistènia i aparell per a la gent gran 31 de març de 2021

  S'està finalitzat la instal·lació del circuit de calistènia i l'skate parc a la zona  propera a la plaça de la Llibertat, fruit de la participació ciutadana a través del consell de poble i la voluntat de l'ajuntament de promocionar l'activitat física a l'aire lliure.

   

  D'altra banda, a la plaça del paper, s'han instal·lat aparells per a la gent gran, per tal de promoure també l'activitat física i dinamitzar a la gent gran

 • ADAMO està treballant en el restabliment de la xarxa de fibra òptica 31 de març de 2021

  Arran d'un intent de robatori, han tallat la xarxa de fibra òptica de l'empresa ADAMO. Estan treballant per a poder substituïr 500m de cablejat, i es preveu que aquesta tarda de dimecres estigui solventat

 • tncomarques Estrena del vídeo "L'aigua ets tu" d'Anna Rubio i Quico Tretze 22 de març de 2021
 • escola estel Preinscripció a l'Escola Estel 18 de març de 2021

  Del 15 al 24 de març

  Es pot demanar cita prèvia al  647 46 33 85

 • Publicació de l'oferta inicial del nombre de places escolars Curs 21/22 Escola Pública Sant Jeroni 17 de març de 2021

  En aquest enllaç, podeu consultar l’oferta inicial de places per Ed.Infantil de segon cicle i Ed.Primària de la nostra escola per al curs vinent.

  Info

  Pre-inscripció

 • La preinscripció a l'educació secundària obligatòria, ESO 17 de març de 2021

  L'inici de l'ESO és un canvi d'etapa important per a l'alumnat. De vegades es pot cursar al mateix centre educatiu on s'ha fet la primària, però en la majoria de casos cal fer un canvi de centre per continuar l'itinerari formatiu. Aleshores cal seguir el procés de preinscripció general, però amb alguns matisos propis. Ens hi posem!

   

  Presentació de sol·licituds: Del 17 (a partir de les 9 hores) al 24 de març de 2021

  Info

 • Agraïment Marató Agraïment Edició 2020 La Marató de TV3 11 de març de 2021

  Aquesta Marató ha estat una aventura emocionant que hem afrontat col·lectivament. Gràcies per voler-la compartir i per haver-la fet possible!

 • Nou compte de twitter @ARiudebitlles 11 de març de 2021

  Perfil oficial de l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles

 • voluntaris creu roja Banc de Voluntariat 9 de març de 2021

  Des de la Regidoria de Serveis Socials de l' Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i Creu Roja volem donar les gràcies als voluntaris i voluntàries,  especialment en aquesta gran emergència sanitària, social i econòmica.
  Al mateix temps, fem una crida a tota la població, per ampliar el banc de voluntariat i poder atendre les noves necessitats . Pots posar-te en contacte amb les Escoles velles i t'informarem

 • El teu poble Sant Pere de Riudebitlles a la secció "El teu poble" del Magazín Quedem al Vinseum 5 de març de 2021
  Aquesta setmana al Magazín Quedem al Vinseum, de Ràdio Televisió Vilafranca han convidat a Sant Pere de Riudebitlles per a la secció "El teu poble".
  La Fina Carol i el Ferran Ortí han aportat la seva mirada del nostre poble.
   
 • Entrevista sobre les troballes arqueològiques al Barri Vell a RTVV 3 de març de 2021
  Entrevista  RTVVilafranca " Quedem al Vinseum " a  l’arqueòleg Dani López  de la cooperativa ArqueoVitis SCCL, sobre els primers resultats de les troballes arqueològiques a les obres de remodelació del Barri Vell , promogudes per l ' Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles.
   
 • Formació. Tens un bon nivell d'un idioma i no tens un certificat que ho certifiqui? 1 de març de 2021

  Ara tens l'oportunitat d'inscriure't a les proves lliures de l'EOI (Escola Oficial d'Idiomes) on podràs examinar-te per obtenir un reconeixement fins al nivell C1.

  Informa't

 • felicitatció Angeles L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles felicita la Angeles Naranjo García, que ja té 100 anys 1 de març de 2021
 • aula d'estudi Obertura de l'Aula d'estudi 24 de febrer de 2021

  Des de les regidories de Benestar Social i Joventut, junt amb la Creu Roja, s'obrirà  l'aula d'estudi a aquelles i aquells joves que ho sol·licitin

  Podeu demanar més informació a les Escoles Velles, 938995494 o 67140505

 • oficinajove Programació d'activitats de l'Ofina Jove de l'Alt Penedès 9 de febrer de 2021

  SERVEI DE JOVENTUT

  Des de l'Oficina Jove de l'Alt Penedès, ens il·lusiona presentar-vos la nova programació d’activitats per l’any 2021. Per tots aquells/es que us vulgueu apuntar a les activitats i cursos, quan estiguin obertes les dates d’inscripcions, tan sols haureu d'omplir el formulari que penjarem en el següent enllaç: https://www.dinamo.cat/agenda-dactivitats

  Hem hagut d'adaptar-nos a la nova normalitat i a les mesures perquè tots els cursos i activitats es duguin a terme amb les garanties de seguretat previstes en la normativa estatal-autonòmica relativa a la COVID-19.

   

 • S'estrena la videodansa POBLE 5 de febrer de 2021

  Una mirada al diàleg entre el patrimoni cultural del poble i la identitat d'aquells que hi viuen. La videodansa tanca el cicle Riudebitlles Dansa Urbana. 

  Direcció Artística, Coreografia i Ballarí

  Xavi Gumà

  Direcció i Producció Audiovisual

  Marc Vilaseca

  Càmera

  Marc Vilaseca i Oscar Paez

  Música

  One love - Cleo Sol

   

   

 • Procediment quan es detecta un cas de COVID+ en una entitat del municipi (centres esportius i esplais, acadèmies d’idiomes, música, dansa, etc.) 26 de gener de 2021

  S’ha estipulat un procediment per aclarir les actuacions i gestions que han de fer els centres esportius, d’esplai, acadèmies d’idiomes, música, dansa, etc. vinculades al vostre municipi, en el supòsit que detectin casos positius de COVID entre els seus usuaris, per tal de tallar la cadena de transmissió amb la màxima efectivitat. Aquest procediment està orientat en l’àmbit educatiu, per la qual cosa va adreçat a persones de les edats compreses entre escola bressol i batxillerat.

Darrera actualització: 15.06.2016 | 12:29
Darrera actualització: 15.06.2016 | 12:29